vrijdag 7 december 2018

Damwand spuiten

Damwand spuiten

Damwand spuiten is een veel goedkopere optie dan het opnieuw vervangen van de damwandplaten. Levensduur van een coating is jaar. Voordelen van damwand spuiten.


Damwand spuiten

Een damwand spuiten heeft meerdere voordelen, u heeft een betere uitstraling toe, maar ook heeft het een waardevermeerdering voor uw pand. Deze werkzaamheden noemen wij ook wel damwand spuiten. Waarom is het aanbrengen van een damwand coating van waarde voor uw pand? Zijn uw damwanden aangetast door weersomstandigheden of heeft u last van corrosie, dan is het (opnieuw) laten coaten van de damwanden voordeliger dan de aanschaf van nieuwe damwandplaten. Door de Airless spuit techniek ziet uw bedrijfspand er snel als nieuw uit, en is het weer jaren beschermd tegen alle weersinvloeden.


Voor een damwand spuiten maakt TB-Coatings gebruik van kwaliteitscoating. Dat garandeert namelijk het beste resultaat. Na het spuiten van de damwand met onze kwaliteitscoating wordt de levensduur met gemiddeld vijftien jaar verlengd.


De coating die ons bedrijf gebruikt, betreft Steloxine CS Coating. Coaten van damwand en gevelbeplating van bedrijfspand door middel van Airless spuitechniek. Denkt u er aan om uw damwanden te vervangen? U kunt uw damwanden ook laten coaten met speciale spuittechnieken.


Dit heeft als voordeel dat er geen grote bouwwerkzaamheden verricht moeten worden. Uw damwanden zien er weer als nieuw uit, en dat voor de helft van het geld! Wij kunnen uw damwanden in iedere gewenste kleur spuiten. Wij spuiten alle grote oppervlaktes. Spuiten is voor uw bedrijfspand efficiënter en voordeliger dan andere methoden.


Damwand spuiten

Bij TB Coatings kunt u terecht voor het spuiten van damwanden , gevels en daken. Wij hebben ruime ervaring met bedrijfshallen, sporthallen, loodsen en andere bedrijfspanden. Een damwand wordt doorgaans geassocieerd met water-tegenhoudende platen aan de oever. Bij damwand coating refereren we naar diezelfde stalen platen, maar dan ook toegepast bij een schuur of bedrijf.


Damwand coaten is in veel gevallen een verzamelnaam voor het coaten van diverse soorten metalen gevelbekleding. Tot slot optimaliseert een fris geschilderde damwand uiteraard ook de uitstraling van het pand. Rust-Oleum heeft een speciale productlijn op de markt gebracht voor het schilderen van damwanden , namelijk Metal Cladding. Damwanden Airless spuiten voor renovatie en nieuwbouw. Is uw bestaande damwandbeplating aan renovatie toe?


Of heeft u plannen om een nieuwe damwandloods te bouwen. Dan bent u bij DLC Airless Spuitwerken aan het goede adres, wij zijn gespecialiseerd in damwand spuitwerk. Het coaten van uw damwand is veel verstandiger, voordeliger en effectiever. Wanneer u de damwanden door ons bedrijf laat coaten gaat u afbladderen tegen en ziet het er weer als nieuw uit. Een goede uitstraling van uw bedrijfspand of opslag is belangrijk voor het visitekaartje van uw onderneming.


Panman dak- en gevel service kan uw damwand (opnieuw) spuiten. Dit zorgt weer voor een frisse en strakke look van uw pand. Is uw pand aangetast door weersinvloeden en of corrosie, dan is een metaal coating dé. Is het damwand van uw stal, loods of schuur verweerd dat kan door middel van verwarmd spuiten opgelost worden. Hierbij is het voordeel dat de nevel als een droge stof neerdaalt.


Dan is het damwand weer als nieuw. Op deze pagina ziet u een voor en na situatie van damwand spuiten. In onze eigen verfmengerij en lab kunnen we elk gewenst laksysteem draaien.


Het opnieuw spuiten van uw gevel of dak bied veel voordelen en is reeds een bewezen oplossing. Het document behandelt alleen lichte houten constructies en stalen damwandconstructies en is niet van toepassing op damwanden die aan de binnenzijde (binnentalud en achterland) worden geplaatst. Meestal wordt de damwand getrokken door trillen: de grond komt in beweging en de damwand is sneller omhoog te trekken.


Damwand spuiten

In damwanden in water kan mogelijk simpelweg getrokken worden, dus zonder trillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts