woensdag 22 mei 2019

Elektrische lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig?

Grote collectie jaloezieën vind je hier! Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling. De kantelbare lamellen zien er niet alleen prachtig uit, je kunt jouw jaloezieën er ook precies mee in de gewenste stand zetten.


Zo kun je nauwkeurig regelen hoeveel daglicht er naar binnen valt, terwijl je tegelijkertijd jouw privacy beschermt. Vouwgordijnen De grote horizontale plooien vouwen netjes weg als je deze omhoog trekt en zijn uitstekend geschikt om te voorzien van een motor. De elektrische houten jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte maar minder geschikt voor badkamers, tenzij deze goed geventileerd wordt.

Elektrische aluminium jaloezieën kunt u overal toepassen ook in badkamers. De elektrische jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes zoals 2 3 en 65mm breed. Houten jaloezieen worden steeds vaker voorzien van een elektrische motor.


Voordeel hiervan is dat het bedienen van de jaloezie vele malen eenvoudiger is. U kunt eenvoudiger één of meerdere jaloezieen verstellen. Zo kunt u inspelen op bijvoorbeeld de sfeer in huis of de invloed van de zon.


Wij produceren tot een breedte van meter en meter hoog. Met elektrische raamdecoratie, geniet je van comfort en privacy met één druk op de knop. De elektrische motor en de oplaadbare accu van de houten jaloezieen wordt in de bovenbak bevestigd zodat u deze niet ziet - hier hoeft u ook geen rekening mee te houden tijdens het monteren. De motor zorgt ervoor dat u de lamellen kunt openen en sluiten via een afstandsbediening. Het optrekken van de lamellen gebeurt nog wel via een koord.


Dit verhoogt uw wooncomfort binnen aanmerkelijk. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Wij hebben hart voor het milieu. Met onze raambekleding regel je warmte- en lichttoetreding, zodat je woning energie-efficiënter wordt.


Je kunt nog kiezen uit een breed aanbod van elektrische rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés en gordijnrails met Somfy motor.

Nog steeds met gratis bezorging in België. Ontdek nu ook onze stijlvolle nieuwe generatie HUNA rolgordijnen, inclusief app en Bluetooth bediening. NL - Kwaliteit lamellen op maat.


Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. De lamellen zijn namelijk ook uitermate geschikt voor grotere raampartijen en vochtige ruimtes. Het kantelen, optrekken en neerlaten kan hiermee worden geautomatiseerd.


Lamellen op maat gemaakt zijn decoratief en functioneel. Steeds meer raamdecoratie producten zijn met een elektrische motor leverbaar. Vandaar dat wij onze rolgordijnen voorzien van een Somfy Sonesse WF RTS motor, welke een geintregeerde Li-Ion batterij heeft.


Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer. Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd.


Bekijk wel eerst de montage-handleiding om uw lamellen goed te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts