woensdag 8 mei 2019

Rolgordijn creme

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kies uit 1producten vanaf € 199. Goedkoper Dan In De Winkel.


Met een verduisterend rolgordijn creëer je een donkere slaapomgeving. Dit komt de nachtrust ten goede. Het OK rolgordijn uni verduisterend crème 60x175cm is gemaakt van polyester.


Hierdoor kreukt of verkleurt het nagenoeg niet. Het rolgordijn kan zowel in als op het raamkozijn worden bevestigd (niet geschikt voor draaikiepramen of kantelramen). Op zoek naar nieuwe betaalbare rolgordijnen in de kleur creme ? Kiest u liever voor een op maat gemaakt rolgordijn ? Dakraam rolgordijn verduisterend in de kleur Creme speciaal gemaakt voor Velux, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra dakramen. Beschikbaar in populaire verduisterende kleuren.


Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het uni crème rolgordijn van Decomode is verduisterend en gemakkelijk te bedienen. Dit rolgordijn is 210cm breed (inclusief bevestiging), 190cm lang en eenvoudig in zowel hoogte als breedte op maat te maken.


Met onze lijn van crème rolgordijnen bieden wij u producten van hoge kwaliteit die deze problemen zullen oplossen en geven uw huis een bijzondere en moderne uitstraling. Deze crème op maat gemaakte rolgordijnen van textiel komen in een verscheidenheid van kleuren en zijn gemaakt van speciale stof die zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Creme dankt naam aan room, melk tussen wit en geel.


Het heeft een rustig en toch lichte uitstraling. Door het gebruik van creme rolgordijnen ontstaat er een bijzonder warm, sfeervol en tijdloos interieur. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.


De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!


Rolgordijn creme

Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


In breedte is dit rolgordijn op maat van jouw raam, hierdoor past hij altijd. De hoogwaardige stoffen zorgen dat je jarenlang plezier hebt van dit rolgordijn. Ideaal voor de kinderkamer of de slaapkamer.


Rolgordijn creme

Met het optrekkoord is de hoogte van de zonwering te bepalen en de lichtinval te regelen. Sevilla Cottagecrème is een neutraal rolgordijn met een subtiele crème kleur en zal een aanwinst zijn voor je ruimte. Het is zeer makkelijk te combineeren met elk kleurenpalet.


De Sevilla collectie is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit verduisterende stof met een uitstekende mogelijkheid tot lichtregeling waardoor het een ideale keuze is voor slaapkamers. Denk aan licht, donkere en heldere creme tinten. Daarnaast kan er gekozen worden uit een transparant, lichtdoorlatend of verduisterend product.


Rolgordijn creme

Alle rolgordijnen op maat zijn zelf naar wens samen te stellen. Creme is een lichte basis tint, deze kleur kan goed gecombineerd worden met andere kleuren. XL Plissé rolgordijn 70x100cm creme.


Nu in de aanbieding van €1voor € 1dit plissérolgordijn houd uitstekend het daglicht tegen of het zicht naar bi. De voeg word gemonteerd zo dicht mogelijk bij de top. Als een rolgordijn een voeg heeft of niet word bepaald door de grootte van het rolgordijn en de grootte van de stofrol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts