donderdag 23 juni 2016

Iittala teema schaal

Gratis verzending vanaf € 5-. Kies uit 3producten vanaf € 95. De kleine, diepe schaal is ideaal voor ontbijt, of dessert. Alles kan in de oven en zelfs in de diepvries. Het nieuwe lichtblauw voegt een rustig accent toe.


Iittala teema schaal

Past op elke tafel voor informele of feestelijke gelegenheden. Geschikt voor de vaatwasser. Prachtig design en ook nog eens super in gebruik!


Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug. Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. Het product kan als een goede aanvulling op uw huidige servies dienen, maar het servies staat ook prachtig op zichzelf.


Perfect als serveerschaal voor bijgerechten zoals rijst of groenten. Het wit zorgt voor eigentijdse verfijning. Wit accentueert het gestroomlijnde ontwerp van de schaal.


Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten.


Iittala teema schaal

Door de stijlvolle vormen en klassieke geometrische designs kunnen alle producten goed met elkaar gecombineerd worden. Bestel hier servies online. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Teema schalen tegen lage prijzen.


Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld. De schaal beschikt over een elegant en tijdloos uiterlijk, waardoor het bij ieder interieur past. Tevens is de schaal vervaardigd uit sterk porselein. Hierdoor kan het zowel in de vaatwasmachine, vriezer als in de magnetron. Bekijk de nieuwe collectie van Iittala online bij de Bijenkorf.


Iittala teema schaal

Geniet van een schitterende moderne collectie die eindeloze combineermogelijkheden met zich meebrengt. Iittala Schalen vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Waar vind ik gratis producten? Het is gemaakt van stoneware zodat het naast magnetron- en vaatwasbestendig zelfs gebruikt kan worden in de oven en. Kenmerkend voor Iitala zijn de glazen serveerschalen uit de iconische Alvar Aalto-collectie.


De groene en blauwe schalen worden ook gebruikt als woonaccessoire. Initieel was de Iittala fabriek een producent van glaswerk. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet.


Iittala teema schaal

Toegevoegd aan je winkelwagen. De borden en schalen zijn vaatwasser- en ovenbestendig en de glazen zijn mondgeblazen. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts