donderdag 9 juni 2016

Luxaflex tussen glas

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Jaloezieën van alle merken op beslist.


InBlindz is raambekleding en zonwering tussen glas. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte.

Speciaal voor bestaande kozijnen is er ook zonwering tussen het glas ontwikkeld dat geplaatst kan worden in bestaande kozijnen (voor een spouw van mm). Op deze wijze hoeft alleen het glas vervangen te worden en kan men gebruik maken van dezelfde glaslatten. U bent op zoek naar zonwering.


Het liefst aan de binnenzijde van de woning. U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas , of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand. Zonwering tussen glas is de ideale oplossing van zonwering voor uw draaikiepramen. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur.


Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt.

Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. Hoewel zonwering in glas natuurlijk erg veel luxe uitstraalt, is dit niet het enige voordeel.


Doordat de zonwering tussen het glas zit, wordt het namelijk ook beschermt. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Denk aan jaloezieën, plissés of duplissés, maar dan in glas ! De jaloezieën tussen het glas worden met name ingebouwd in scheidingswanden of isoleerglas. Luxaflex in dubbel glas geintergreerd Waarom tussen het glas. Wij leveren luxaflex geintergreerd in het dubbel glas.


Een vrij nieuw product en meteen al populair vanwege de vele voordelen en het bedienings gemak: Word niet vies (luchtdicht tussen het glas ). Kindvriendelijk, beschadigd niet. Het product is geschikt voor elke ruimte in huis, maar het kan ook worden toegepast in kantoren en luxe jachten vanwege de privacy en het gemak. Ideaal voor kantel of draaikiep.


Omdat de jaloezieën tussen het glas zitten hoeven de jaloezieën niet schoongemaakt te worden en weer en wind kunnen de jaloezieën niet beschadigen. Hierdoor kunt u veel geld besparen. Ze maken de regulering van het licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan de esthetische aspecten van het aanzicht.


Domotica behoort ook tot de mogelijkheden.

De voordelen van zonwering tussen glas. Het product heeft oneindig veel voordelen, zo kan de zonwering niet beschadigen en hoeft de zonwering niet schoongemaakt te worden. Ook qua prijs is het een interessante oplossing. Bekijk de vele voordelen, verschillende types, kleuren en bedieningen in onze showroom. Voor een dagopvang dus de ideale oplossing om zonwering tussen glas te plaatsen, daar de ramen op deze wijze gemakkelijk en snel te reinigen zijn.


Voor de bediening van de zonwering tussen glas kunt u kiezen voor een knop of een koord. Vond dat het toch nog behoorlijk warm was in die ruimte's. De zonwering blijft stofvrij en langer mooi.


Swinkels Glas is uw garantie voor gedegen serviceverlening en deskundig advies bij alle glastoepassingen en beglazing. Wij zijn de erkend glaszetter én glasspecialist bij uitstek. U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts