donderdag 23 juni 2016

Prijs gehard glas

Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Alles voor het plaatsen van glas. Kit, glaslatjes en celband. Zoek naar gehard glas op de nieuwe KensaQ.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Het glas wordt verhit tot een temperatuur van maar liefst 6graden Celsius. Glas geleidt de warmte slecht en dit heeft tot gevolg dat het relatief lang duurt voordat de kern van het glas deze temperatuur bereikt.


Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie.

Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas , gehard glas brons en gehard glas grijs. Dit glas is tot keer sterker dan ongehard glas. Elk stuk gelaagd glas bestaat uit verschillende onderdelen: gehard glas – folie – gehard glas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere lagen die verkrijgbaar zijn in meerdere diktes. DE site voor online glas bestellen.


Dubbelglas, vlakglas, gehard - en gelaagd glas Goedkoopste van Nederland en België. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Voor dubbelglas en vlakglas. Groothandelsprijzen vanaf m2. De combinatie zorgt voor een sterk stuk veiligheidsglas.


Het glas is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen, zoals balustrades en trappen. U profiteert daarbij direct van het voordeel dat er groothandelprijzen gerekend worden en dat het glas rechtstreeks vanaf de fabriek afkomstig is. Bijvoorbeeld: gelaagd glas (3) betekent twee ruiten van mm dik met daartussen één folielaag, (4) betekent twee ruiten van mm dik met daartussen 2x een folielaag.


Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor dubbel glas en gehard glas. Hieronder treft u alle mogelijkheden voor gelaagd glas. Deze combinatie biedt nóg meer veiligheid en is uniek doordat het glas bij breuk bijeen gehouden wordt.

Bij normaal gehard glas valt de beglazing bij breuk namelijk uit duizenden kleine glasparels. Door de thermische behandeling is gehard helder glas wel vijf keer harder dan gewoon glas. U hoeft alleen maar de juiste dikte uit te kiezen.


Wij bieden de beglazing aan in een dikte vanaf millimeter met variaties tot en met millimeter. Tijdens het hardingsproces komt er een spanning op het glas te staan, waardoor het geharde glas niet meer kan worden bewerkt nadat het gehard is. Gehard helder glas op maat. Hierna geeft u de breedte en hoogte op. Optioneel is het mogelijk om de randen te slijpen (Plat poly), zodat de de randjes niet meer scherp zijn.


De prijs van het gehard en gelaagd glas is direct zichtbaar, zowel inclusief BTW als exclusief BTW. Hierdoor kan je je niet aan het gehard gelaagd glas snijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts