vrijdag 15 juni 2018

Keuken jaren 30

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken.


Het fornuis vormt een contrast met de keukenkastjes. Het granieten aanrechtblad is een schitterende eyecatcher.

Jaren elementen in de keuken Een jaren keuken in je woning creëren kan ook door te kiezen voor specifieke keukenelementen. Zo kom je met tegels en een vloer in de jaren stijl al een heel eind. Daarnaast creëer je met de juiste accessoires ook de gewenste, authentieke sfeer. See more ideas about Home, Kitchen and Kitchen interior. Om je keuken helemaal terug te brengen in de sfeer van de jaren is het een goed idee om radiatoren te betimmeren, binnenluiken te maken en een lambrisering in de keuken aan te brengen.


Wij hebben een aantal mooie voorbeelden gevonden van een jaren keuken met de must-have elementen voor jou. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De jaren stijl geeft veel sfeer en karakter in huis. Ik geef je graag interieuradvies en kleuradvies in de jaren stijl.


Gewonnen: een complete make-over met woongoed van wehkamp. De nieuwe bewoners van een jaren woning in Bilthoven vroegen mij om interieuradvies, kleuradvies en stylingadvies voor de woonkamer, eetkamer, keuken , televisiekamer en hal. In het interieurontwerp werd rekening gehouden met het behouden van diverse oude meubelen, accessoires en kunst uit het vorige huis.


Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Zo heb je ook een hang naar het stedelijke vroeger of meer het landelijke stijl. En naast de hang naar het Hollandse leven ook het Engelse landleven.

Afhankelijk van de periode waar de keuken naar verwijst of het land zie je verschillende landelijke stijl keuken uitwerkingen. Dat maakt het plaatje immers helemaal compleet, zoals we ook bij de keuken op deze afbeelding zien. Deze jaren woning in Amersfoort is voorzien van een uitbreiding van de keuken. Doordat de keuken nu direct aan de tuin grenst is er een terras ontstaan. Met twee openslaande deuren is de nieuwe patio meer een onderdeel van het huis.


De wens van de bewoners was om zicht te houden op de kinderen in de lager gelegen tuin. Voor iedereen een voordeel. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Op deze foto zijn mosa zwarte tegels versneden voor de bovenrand. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De mosa meet exact 1cm.


Daarom hebben we ze hier laten verspringen t. Vorige week mocht ik komen binnenkijken bij de bewoners van een jaren huis in Bilthoven. Enige tijd geleden mocht ik advies geven over de inrichting en styling van de woonkamer met open keuken en eetgedeelte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts