maandag 17 mei 2021

Zuiver tafel a framed

Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom? Stel je Zuiver vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Zuiver Tafels , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Shop Zuiver A-Framed Houten Eettafel A-frame online of kom langs in de showroom!


Bestel Zuiver Tafels bij fonQ.

Kies uit producten vanaf € 500. De tafel A-Framed van Zuiver is een stoere aanvulling op je interieur. Deze stevige vurentafel is helemaal wit en geeft daarmee een knipoog naar Scandinavische interieur. De A-Framed tafel kreeg zijn naam door het opvallende frame dat wij hebben gebruikt. Een stevig A frame aan de kopse kant van de tafel geeft voldoende zitplek aan tafel.


Hij heeft zijn naam te danken aan het model dat dankzij de schuine poten in een A-vorm staat. Monteerbaar met verschillende afmetingen aan ruimte tussen de poten. Door de wit gelakte kleur hout is deze tafel goed te combineren in een modern interieur.


Toch houdt deze robuuste eettafel een stoere hout look omdat de nerf van het hout ged zichtbaar is gehouden.

Deze Zuiver tafel heeft een bijzonder onderstel en is trouwens ook geschikt als bureau. Een betaalbare eettafel met een stoere uitstraling! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


De naam zegt het al: het onderstel van deze Zuiver A-Framed Eettafel heeft wel wat weg van de letter A. Dankzij de mooie witte kleur is de tafel makkelijk te combineren en maakt hij je eethoek optisch een stukje groter. De houten eettafel A-framed is een eettafel van het Nederlandse merk Zuiver. De A-framed is van massief grenen gemaakt. De ontwerpen van Zuiver zijn uniek in hun soort.


Zuiver gebruikt uiteenlopende materialen voor zijn meubels. Het tijdloze design van de eettafel A-framed zorgt ervoor dat deze prachtig staat in elk interieur. Productdetails: - Massief grenen tafel - Tafel en poten. A Vogel Oogdruppels Extra ml levering aan huis in 48u. Shop nu uit ons assortiment Zuiver tafels.


Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Heerlijk natafelen met eettafel A-Framed.


Deze robuuste, wit afgelakte tafel krijgt door zijn kleur een subtiele uitstraling.

Daardoor is hij eenvoudig te combineren en past hij vrijwel in ieder interieur thuis. Da A-poot geeft de tafel een unieke, speelse touch. Deze moderne tafel A-framed is online bestelbaar. A-Framed is gemaak van grenen (den) waardoor hij beschikt over een zeer hoge. De witte tafel met A-poot heeft een hippe, scandinavische look.


Beide zijn gemaakt van grenen met een witte strakke afwerking. Tafel A-framed van Zuiver zegt het in de naam al. Omdat hij ook in diverse maten verkrijgbaar is staat hij net zo goed in je eetkamer als in een kantoor.


Showroommodel tafel A-Framed van Zuiver heeft een simplistisch ontwerp die een bijzondere plek in het interieur verdient. De tafel is volledig gemaakt van dennenhout en heeft door de zichtbare nerven een doorleeft karakter. Normaal €64- nu voor €49-. Prijs is op basis van afhalen. Klik hier voor de witte variant van de A-Framed.


De tafel verkrijgt zijn naam door de A-vorm dat het onderstel aan beide uiteinden van de tafel vormt. Laatste exemplaar uit voorraad leverbaar in zaal grijs 2x cm! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts