dinsdag 31 mei 2016

Geboortesticker zelf ontwerpen

Geboortesticker zelf ontwerpen

Ontwerp online uw eigen geboortesticker. Snelle levering: 1-werkdagen. Geboortesticker met naam vanaf: €1euro. Hoe werkt het: Allereerst laat je mij weten wat je wilt.


Of je stuurt de preview van het geboortekaartje. Dat mag via de mail maar kan ook lekker makkelijk via WhatsApp. Ik ga voor je aan de slag en het eerste ontwerp stuur ik je toe.


Eigen ontwerp insturen Het is ook mogelijk om uw eigen geboorteraamsticker of kinderkamerstickerontwerp in te sturen of zelf online te ontwerpen. Bijvoorbeeld wanneer u geen passende sticker in onze webwinkel heeft gevonden. Wat dacht je van een heel mooi zelf ontworpen en op maat gemaakte geboortesticker voor op het raam! De geboorte sticker kun je zelf ontwerpen in onze Editor. Proficiat met de geboorte van uw kind.


Geboortesticker zelf ontwerpen

Start snel met het ontwerpen van een geboortesticker. U bepaald zelf geheel hoe de sticker er uit komt te zien. Daarnaast is het eenvoudig om de sticker te bevestigen. De sticker is te verkrijgen in diverse maten.


In onze editor kun je de geboortesticker helemaal maken zoals jij dat wilt. Heb je echter geen inspiratie voor een eigen ontwerp ? Kijk dan eens in onze categorie met kant-en-klare geboortestickers voor verschillende leuke ontwerpen waarbij je alleen maar zelf de naam van de baby hoeft in te vullen. Bent u opzoek naar een leuke geboortesticker omdat er een klein wondertje ter wereld is gekomen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Deze geboortesticker kunt u zelf ontwerpen.


Bij ons wordt de sticker erg snel geleverd en geproduceerd in eigen fabriek op hoogwaardige kwaliteit Vinyl. Het bevestigen van de sticker is eenvoudig. De raamsticker kun je naar eigen wens aanpassen. Kies de kleur en het lettertype.


Zoekt u een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Natuurlijk vindt u deze op onze site in allerlei kleuren en stijlen. Gebruik onze online ontwerper om makkelijk en snel uw eigen unieke stickers te ontwerpen. Hieronder staan vier voorbeelden van geboortestickers op raamfolie.


Geboortesticker zelf ontwerpen

Op dit roze voorbeeld ziet u een geboortesticker , bedrukt op glasfolie. Raamsticker geboorte eigen ontwerp. Wil je graag een raamsticker voor de geboorte van je kindje bestellen maar vind je geen geboortesticker naar jouw smaak in onze collectie?


Laat ons dan een ontwerp op maat maken, geheel naar jullie wens! Vul hierboven de vragen in en wij sturen je eerst een prijsopgave. Je kan de sticker helemaal zelf ontwerpen. Geweldige kwaliteit en snel geleverd. Stickerland maakt deze speciaal voor u. Maatwerk stickers, spandoeken en meer.


Geboortesticker zelf ontwerpen

Als je dit op werkdagen vòòr 15. Full colour raamstickers (bedrukte glasfolie) op maat ontwerpen naar eigen idee. Dat kunt u makkelijk en snel zelf ontwerpen , met onze online designer. In de door u gewenste maat.


Diverse soorten raamstickers, doorzichtig, wit, statisch. Voor bedrijven en particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts