maandag 23 mei 2016

Wandkapstok modern

Wandkapstok modern

Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Trendy wandkapstokken direct uit voorraad leverbaar. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Een Unieke eigen collectie wandkapstokken. Voor 23u bestel morgen in huis! Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging. Zoals dat vaak het geval is bij meubels en woonaccessoires, is de moderne kapstok meer dan alleen praktisch: het oog wil ook wat.


Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende blikvanger die je slaapkamer in één klap omtovert tot een retro geheel. Betaalbare design RVS wandkapstokken in RVS, hoogglans en hout. Bekijk onze collectie moderne kapstokken of bezoek de showroom in Utrecht.


Wandkapstok modern

Met deze stalen wandkapstok haal je een strak, modern design in huis! De minimalistische vorm en de grijze kleur maakt deze kapstok niet te opvallen maar toch aanwezig. Een stijlvol rustpunt met genoeg ruimte om meerdere jassen op te hangen! Verschillende modellen hebben ook allebei de opties.


Handig wanneer er bezoek is, u heeft altijd genoeg ruimte. Wat betreft de stijlen kunt u kiezen uit mooie matches met uw interieur, bijvoorbeeld industriële kapstokken of juist moderne varianten. Niemand kan zonder een kapstok. Als je een modern interieur hebt, kun je kiezen voor een moderne kapstok en bij een landelijke woning hoort een landelijke kapstok.


Wandkapstok modern

Je kunt natuurlijk ook een landelijk model plaatsen in een modern ingerichte woning of andersom. We hebben hangende en staande kapstokken, dus voor ieder wat wils. Ze zijn er in staal, kunststof en hout.


RVS is waarschijnlijk het sterkst, maar past niet in elk interieur. Je hebt wandkapstokken met en haken. Tel eerst het aantal familieleden voordat je een beslissing. Kapstokken en wandhaken zijn onmisbaar voor in je interieur. Bij Leen Bakker vind je verschillende soorten kapstokken en wandhaken, altijd voor een verrassend lage prijs.


Een kapstok of een aantal wandhaken bij de voordeur is geen overbodige luxe! Kies voor een staand model kapstok, een wandkapstok of een aantal losse wandhaken voor aan de muur. Wandkapstokken zijn uitermate geschikt voor middelgrote ruimtes.


In het assortiment van fonQ hebben we onder andere wandkapstokken van de designmerken Spinder design, Zack Design, Umbra en kleurrijke modellen van van Esch. Kies een kapstok waar je veel jassen aan kwijt kunt en die past bij de stijl van de hal. Een staande kapstok in een grote hal of een wandkapstok of deurkapstok in een kleine hal. Kies uit 6producten vanaf € 195.


Kamers vrij in Moderne Hotel. Hang nu je jassen, tassen, sjaals of hoedjes netjes op aan deze moderne kapstok. Moderne wandkapstok Emblaze elegante uitvoering in hoogglans wit en zilver.


Wij staan graag voor je klaar! Deze onderdelen kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Musthaves verzendt al gratis vanaf euro!


Dit geldt ook voor de ronde haakjes, aan iedere zijde van de kapstok, en de beugel voor de garderobehangers. Kies de juiste kapstok voor de juiste ruimte, hierbij bieden vaak de wandkapstokken uitstekend de mogelijkheid voor de wat kleinere entrees, waarbij vaak de staande kapstokken zich goed verlenen voor de ruimere entrees. Vaak zit er aan de bovenkant een plank waar je zelf mandjes op kunt zetten om sjaals en handschoenen in te bewaren.


Kapstokhaken: je kunt er ook voor kiezen om haken of knoppen her en der aan de muur te bevestigen. Uw gang en interieur zijn niet compleet zonder een passende RVS kapstok en bij ons kunt u kiezen uit wandkapstokken , staande kapstokken en uit meerdere modellen kledinghangers en kleerhangers. Bij GAMMA vind je een ruim assortiment kapstokken, van een houten kapstok tot een kapstok van rvs of een vrijstaande metalen kapstok, en van een klassieke kapstok haak tot een modern vormgegeven kapstok van rvs.


Wandkapstok modern

Een vrijstaande metalen kapstok wordt vaak in de hoek van een gang of bij de voordeur geplaatst. Jassen, tassen en sjaals kan je gemakkelijk ophangen aan een kapstok. Bij Praxis vind je diverse kapstokken.


Kapstokhaken, staande kapstok, of een wandkapstok zijn allemaal te verkrijgen bij Praxis. Van modern tot klassiek en van aluminium tot een kapstok van hout, bij Praxis vind je altijd de kapstok van je keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts