dinsdag 31 mei 2016

Luxaflex terraszonwering

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. De terraszonwering beschermt niet alleen tegen warmte en licht in je woning, je kunt ook op je terras genieten van een welkome schaduw.


Buiten genieten met nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble.

Onze outdoor-collectie is uitgebreid met nieuwe terraszonweringen , zodat je ook deze zomer weer ongestoord kunt genieten van de buitenlucht. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Bezoek onze showroom of bestel online op zonweringstore. Zonweringstore voor al uw Luxaflex binnenzonwering en buitenzonwering.


Huitenga heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie. Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën. Geen belemmering voor openen ramen en deuren.

Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Dan kunt u het beste kiezen om uw vrijstaande terras te voorzien van een vrijstaand textieldak, zoals bijv. De Spectra is een topper in het land der terraszonweringen.


Het scherm heeft een slanke en robuuste vorm en door zijn ingenieuze kapconstructie sluit het systeem altijd perfect. De compacte, volledig gesloten behuizing zorgt voor een totale bescherming van het doek in opgerolde toestand. Jaloezieën van alle merken op beslist.


In deze brochure vindt u een overzicht van de modellen en de daarbij mogelijke personalisatieopties. BergBerg Middelharnis heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie. Of u nu opzoek bent naar een terraszonwering zoals de Fiora compact, Fiora grande, Nexus, Smart choice of spectra nova. Naast verschillende type terraszonwering zijn er ook genoeg mogelijkheden in screens, rolluiken en vensterzonweringen.


Wonnink Zonwering heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie. Het aantrekkelijke concept biedt een volledig gesloten cassettesysteem wat een elegante uitstraling geeft. In drie eenvoudige stappen ontwerpt u uw doek en cassette naar eigen smaak qua kleuren en dessins.


Deze terraszonwering in het echt ervaren? Kom dan snel naar onze showroom of neem. De mooiste Luxaflex raamdecoratie in jouw regio.


Opdat de temperatuur achter de glazen oppervlakken ook in de zomer aangenaam blijft, biedt Veldhuis een uitgebreid assortiment aan textiele zonweringsystemen voor de veranda.

Luxaflex is sinds jaar en dag een begrip in (terras)zonwering. Het merk biedt terraszonwering voor elke wens. Zo is de Fiora Grande een terraszonwering die u laat profiteren van optimaal zoncomfort, terwijl de Fiora Compact vooral geschikt is voor kleinere terrassen. Een scherp geprijsde lijn terrasschermen met een elegante, slanke vormgeving.


Luxaflex terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en. De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts