woensdag 25 mei 2016

Gordijnen ophangen haakjes

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Bestel Gordijnen online of bezoek de winkel.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte.


De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede. In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen. Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven.


Gordijnen ophangen Een gordijnrails ophangen klinkt als een moeilijke klus, maar is stiekem makkelijker dan je denkt. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips.

Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. Als je gordijnen gaat ophangen moet je eerst bepalen waar je de gordijnrail gaat bevestigen. Binnenin het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. In het stappenplan van Karwei lees je alles over hoe je gordijnen op maat maakt en ophangt aan het plafond.


Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland.


Wij hebben veel soorten kant en klaar gordijnen , vitrage, inbetween gordijnen , embrasses en gordijnhaakjes. Gordijnen zorgen voor sfeer en privacy en sluiten tegelijkertijd licht van buiten af. Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al.


Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen. Een mooie stof, een prachtige kleur, wellicht een hip patroon. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Alle gordijnhaken zijn per stuk aan te schaffen, wij hanteren geen minimale afname. Gordijnrails zorgen voor het vloeiend open en dicht gaan van je gordijnen en werken met haakjes.

Hieronder staat precies beschreven welk gereedschap je nodig hebt en wat je moet kopen om een gordijnrails op te hangen. Als je de tien beschreven stappen volgt, kan er weinig meer mis gaan. Lukt het je nou nog niet om aan de hand van dit stappenplan de gordijnen op te hangen?


Gordijnhaken die ingenaaid worden bestaand uit twee delen, een strip die in het gordijn genaaid wordt en een haakje dat op de strip geklikt wordt. De losse haakjes willen nog wel eens kapot gaan of kwijtraken tijdens een verhuizing of een. Het gordijn wordt aan de glijders of rollers gehaakt (zie railsoorten bij stap 2).


Er zijn verschillende typen runners, glijders en rollers, maar de werking is hetzelfde. Je steekt een gordijnhaakje door het gordijnband van het gordijn , kantelt het met het haakje naar voren en steekt die in de runner. Gordijnen geven je woning dus sfeer, dempen geluid en zorgen voor een warme aankleding. Het ophangen van gordijnen wordt vergemakkelijkt door de gordijnhaken en –ringen van Leen Bakker.


Of je nu kiest voor een geplooid gordijn met gordijnhaken of een gordijn waar ringen in geslagen worden, Leen Bakker heeft het allemaal. Kant en klaar gordijnen met plooiband kun je eenvoudig zelf inkorten en ophangen. Hoe, dat leer je in deze instructievideo.


Daarnaast leer je hoe je de gordijnen en gordijnrails kunt opmeten voordat je ze gaat kopen en hoe je daarna de gordijnrails kunt monteren. Kant-en-klare gordijnen van KARWEI zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat. Op zoek naar nieuwe raamdecoratie?


Bij Praxis hebben we diverse soorten, bijvoorbeeld rolgordijnen of jaloezieën. Uiteraard hebben wij ook overgordijnen in het assortiment. Misschien weet je al precies welke gordijnen je wilt hebben.


Ga je voor kant en klaar gordijnen , die je gelijk kunt ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts