woensdag 25 december 2019

Lijst voor poster

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijst uw muurposters met uw mooiste herinneringen in! Posterlijsten geschikt voor posters en spandoeken. Voorzien van ophangsysteem!


We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters , op verschillende materialen.

Lijsten in alle kleuren en materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Er zijn verschillende type lijsten in diverse kleuren, materialen en formaten. Het standaard foto heeft een fotoformaat van 10xcm.


Een fotolijst is een leuke en standaard manier om je foto of poster op te bergen. De lijsten zijn van hout gemaakt en hebben een smal en klassiek profiel. Het glas van de lijsten is gemaakt van kristalhelder plexiglas, waardoor de lijsten zowel onbreekbaar als licht zijn.

Lijst je posters in en creëer prachtige wanddecoraties. Door de posters in te lijsten in een van onze verschillende en bijpassende fotolijsten, kan je jouw poster omtoveren tot een schilderij. Wanneer je schilderijen met elkaar combineert, creëer je als het ware een fantastische en stijlvolle wanddecoratie aan de muur, namelijk een fotowand. Per stijl hebben wij een zeer ruim aanbod zodat uw poster of kunstwerk het best tot zijn recht komt. Zelfinlijsten biedt de mogelijkheid online een lijst te bestellen uit een zeer compleet assortiment.


Dit soort lijsten worden door ervaren professionals voor jou gemaakt. De houten wissellijsten die je hier bestelt heb je de volgende werkdag in huis. Of je kan aangeven op welke dag jij jouw lijst wilt laten bezorgen.


Houten wissellijsten of lijsten van aluminium of kunststof online kopen doe je bij Posters. Vind de passende foto accessoires, kaders, lijsten , afstandhouders en ophangsystemen voor onze fotoproducten. Eenvoudig online te bestellen.


Ook voor inlijsten en posters ! Populaire Posters voor uw fotowand. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Alle merken lijsten voor posters.

Fotolijsten voor alle kamers van het huis. Bij Poster Store zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en mode. Onze fotolijsten zijn geselecteerd om rond onze posters te passen die geïnspireerd zijn op Scandinavisch design, en te passen binnen alle mogelijke woonstijlen en inrichting. Speel met de mogelijkheden in de product-designer en zie gelijk welke lijst bij jouw ontwerp past.


Al onze lijsten worden door onze experts in onze werkplaats op maat gemaakt. Onze houten- en aluminium lijsten zijn wissellijsten. Dit betekent dat je de poster in de lijst gemakkelijk kunt verwisselen. Veelal wordt de poster in lijst opgehangen in de woonkamer, een studie kamer, of als mooie decoratie in de kamer van de zoon of dochter. De posters in lijst zijn ook uitermate geschikt als cadeau!


Al onze posters in lijst zijn ook terug te vinden op bol. ONLINE POSTER KOPEN weet dat een lijst hét verschil kan maken! Daarom heb je bij ons keuze uit diverse kleuren, stijlen en formaten. We hebben houten fotolijsten in neutraal wit en zwart maar ook verkopen we aluminium lijsten in diverse kleuren. Posters hoeven inhoud kort en bondig weergeven, mooi en kleurrijk zijn, maar nog steeds zinvol.


Men vindt dergelijke posters op reclamekolommen, in bars, in de bioscoopzaal of in scholen. Vaak worden ze eenvoudig met plakband bevestigd en hangen ze daarom scheef. Omdat u de lijst aan de voorkant kunt opengeklapppen, kunt u makkelijk uw materiaal wisselen. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten.


Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts