donderdag 26 december 2019

Sikkens ventura

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online!


De verf is vochtregulerend en geschikt voor Canexel en Rockpanel.

De Ventura is ook goed te gebruiken voor het schilderen van tuinhuisjes, geveltimmerwerk en overige grote houten delen. Veilligheidsinformatieblad-rubbol-bl- ventura -satin. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Het is een zijdeglanzend één-pot-verfsysteem. De verf op waterbasis is speciaal geschikt voor buiten en bevat zowel de grondverf als de aflak, waardoor je daar op een heel eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Een zijdeglanzende verf op een waterbasis gedragen bindmiddel. Speciaal geschikt voor Canexel en voor het schilderen van geveltimmerwerk, tuinhuisjes en andere grotere houten oppervlakten. Rendement: mper liter.


Ideaal om gevelbetimmering, boeiboorden, luifels etc meerdere malen op één dag te schilderen. Geschikt voor Canexel en Rockpanel en voor het schilderen van geveltimmerwerk, tuinhuisjes en grote houten oppervlakten. Dit wil zeggen dat u met dit product zowel kunt gronden, voorlakken en aflakken. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Detaillierte Verarbeitungshinweise entnehmen Sie bitte den jeweiligen technischen Merkblättern! Zijdeglanzend watergedragen één-pot-systeem voor buiten op basis van een watergedragen bindmiddel.


Onze literprijs vanaf:. Door de uitstekende vloeiing gemakkelijk verwerkbaar en vrijwel identiek aan alkydharsverf. Rubbol BL Ventura Satin Wit. U kunt de lak gebruiken: Als u op zoek bent naar een EcoSure product.


UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot. In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen. Daardoor is deze lak ideaal om binnen te gebruiken.


Wij kunnen deze producten in alle kleuren mengen. Deze professionele verf wordt door veel schilders en aannemers gebruikt, onder andere in de bouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts