maandag 23 december 2019

Sikkens jachtlak

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Zoek naar sigma verf kleuren op de nieuwe KensaQ. Een glanzende, elastische, kleurloze bootlak voor buiten.


Sikkens jachtlak

Op basis van high solid alkydhars. Gemakkelijke verwerking, goede vloeiing. Het wordt echter ook wel botenlak, bootvernis of jachtvernis genoemd. Geeft een zeer mooie “bolle” glans.


Deze lak benadrukt de schoonheid van het hout en daarnaast wordt het materiaal tegelijk beschermd tegen UV straling en (zee)water. Onder de noemer bootverf en jachtlak valt bij Verfgroothandel. Ontdek de verschillende toepassingen. International en andere A-merken.


Sikkens jachtlak

Advies door verfspecialisten. Gratis verzending vanaf €50. Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bestel simpel en snel jouw verfspullen.


Door de specifieke samenstelling van de polyurethaan versterkte alkydhars combinatie is een hoge mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Niets uit deze weergave van Polyshop. Alle rechten voorbehouden.


Sikkens jachtlak

De glans van het product zorgt voor een perfecte uitstraling van uw schip. Een goede jachtlak heeft een lange levensduur zodat uw schip er lange tijd perfect uit blijft zien en beschermd is tegen de elementen zoals UV-straling uit zonlicht, wind en (zee)water. Er zijn diverse fabrikanten die jachtlak produceren. Ruwa jachtlak is een sterke, transparante bootlak die geschikt is voor al je houtwerk en ook gebruikt wordt als aflak voor meubelen. De lak is verdunbaar met terpetine.


Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout. GAMMA verkoopt diverse buitenlakken in verschillende kwaliteiten en kleuren. Op de markt zijn enkel oudere voorraden Ruwa.


Wij verkopen echter geen oude verfvoorraden. Wij bieden een andere oplossing voor het verwerken van de originele Ruwa kleuren. Deze makkelijk te verwerken bootlak is enorm water- en weersbestendig. Daarnaast heeft deze lak een goede combinatie van elasticiteit en krasvastheid. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters.


Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn. Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop.


Sikkens jachtlak

Van antifouling tot aflakken tot. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts