vrijdag 13 december 2019

Sjer jacobs keramiek

Hier vindt u een grote collectie van zijn meest recente werk. Keramiek kan buiten staan, maar overwintert bij voorkeur binnen. Van de grotere keramieken maak ik nooit meer dan één exemplaar. De kleinere gaan doorgaans in oplagen, maar toch is dan elk beeld uniek, want ik werk ze altijd anders af: kleur, gelaatsuitdrukking en attributen kunnen verschillen.


Sjer jacobs keramiek

Klik op de foto voor een vergroting en nadere. Een uniek kado voor kerst. Ook werkt hij met brons, staal, rvs en koper. De kunstenaar houdt ervan om, bijna schaamteloos, naar mensen te kijken. Hij kijkt naar hun gezichten, houdingen, bewegingen en onderlinge verhoudingen.


Deze pin is ontdekt door evelien bekkers. In al zijn werk gaat het over mensen. Fraai keramisch beeld van kunstenaar sjer jacobs , hoogte ca cm. Bieden kan vanaf 30-Ophalen. Klei Kunst Kunstlessen Kunst Poppen Pottenbakken Kunst En Ambacht Blauwdrukken.


Papier Maché Beeldhouwkunst Grafische Kunst Hout Creaties Klei Pottenbakken Tekens. Ontdek ideeën over Beeldhouwen. Bekijk alles met sjer jacobs ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Keramische Kunst Figuurlijk Tekens Sculpturen. Deze veelzijdige kunstenaar maakt schilderijen, monotypes en zeefdrukken. Mannen en vrouwen, geobserveerd in hun gewone.


Sjer jacobs keramiek

Mensen die dicht bij ons staan. De keramieken beelden kunnen buiten staan, maar overwinteren bij voorkeur binnen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het leven van een vrij kunstenaar trok heb echter meer en daarom vervolgde hij zijn opleiding aan de Stadsacademie van Maastricht. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De verzendkosten zijn voor de koper. Verkoopreden verhuizing naar een kleiner huis. Hij maakt beelden van brons, keramiek , ijzer, cortenstaal, koper, glas en steen. Verder creëert hij ook schilderijen op doek en rvs-plaat, stalen en ijzeren panelen, zeefdrukken en draadfiguren.


Slijkhuis Interieur Design. Sjer maakt keramiek , schilderijen en zeefdrukken. Hij houdt ervan om, bijna schaamteloos, naar mensen te kijken.


Sjer jacobs keramiek

Ik geef toestemming om maximaal keer per jaar de nieuwsbrief van Slijkhuis te ontvangen. Mijn fascinatie voor mensen ontstond al vroeg uit het tekenen. Jacobs werkt met vele materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts