maandag 30 december 2019

Salontafel rolf benz

Bestel Salontafel bij fonQ. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Op zoek naar een nieuwe Salontafel? Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Haal vandaag nog die nieuwe Salontafel in huis.

Door onze site te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Dan kunt u uw keuze optimaal bepalen. Salontafel dono rolf benz op wielen met eiken onderblad en glas bovenblad. Zo goed als nieuw Ophalen. Nog in perfecte staat glazen rolf benz salontafel.


Poten van beukenhout afgewerkt met chroom rand. Dit tafelblad is vervaardigd uit helder glas en heeft een dikte van mm.

Rolf Benz 9salontafel Vanaf 78-Leverbaar op bestelling. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! De tafel heeft een mooi driehoek-vormig tafelblad.


Maar nu met prachtige ovale lijnen en een ragfijn, bijzonder onderstel. Het onderstel is van deels gepolijst aluminium. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Draaifunctie van het bovenste tafelblad kan ook in hoogte vestelbaar geleverd woden door middel van toepassing van een gasveer. Continu toont Plaisier Interieur de nieuwste modellen in haar showroom. Zowel het blad als onderstel is leverbaar in verschillende kleuren en materialen. Het blad is van glas, de voet is van hout en de poten van edelstaal.


U kunt het hout van verschillende lakkleuren voorzien. De salontafel is op wieltjes, waardoor u hem gemakkelijk verplaatst. Het tafelblad is van glas en lijkt dankzij de sierlijk gebogen lijnen bijna te zweven.


Van de constructie, het ontwerp tot de bekleding en het zitcomfort stelt het gedegen Duitse design merk hoge kwaliteitseisen.

En die kwaliteit ziet, voelt en ervaart u. Bij veel modellen heeft u de keuze uit verschillende opties voor het type bla zoals glas, steen, hout of lak. Deze tafel heeft zowel een functionele als een esthetische waarde. Hij biedt op een adequate manier plaats aan de meest uiteenlopende zaken die nodig zijn als je plaats neemt op de bank.


Dit glazen blad heeft een dikte van mm. Het opvallende onderstel is van gebogen staal gemaakt. U kunt dit staal van een nikkelkleurtje of parelmatte lak voorzien.


Een klassieke bank of een expressief wooneiland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts