vrijdag 27 december 2019

Sigma s2u nova gloss kenmerkenblad

Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. Bekijk dan snel ons assortiment! Deze technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken.


En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. GEBRUIKSDOEL Aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag die voorzien is van grondverf. Geeft een hoogwaardige bescherming. S2U Nova Semi- Gloss is een halfglanzende lakverf die geschikt is voor al uw schilderwerk binnenshuis.


De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is. Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren, de trap en andere houten delen. Ideaal voor het schilderen van deuren, kozijnen, keukenkastjes en ander houtwerk. De lak is bijzonder kras- en slijtvast. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je jouw geschilderde projectje snel beschadigd.


Na droging is de lak namelijk. Narollen met schuimlakroller. Voor gebruik Verf goed roeren. Verdunning Onverdund verwerken. Temperatuur Op (kamer)temperatuur laten komen.


Bestaande intacte verflagen. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer goed op vullend vermogen, dekking en vloei. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden.


De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. De grondverf zorgt voor de ijzersterke basis waarmee je een heel duurzaam resultaat kunt behalen. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk.


Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Staal, verzinkt staal, aluminium en kunststof.


Zoek naar sigma s2u gloss op de nieuwe KensaQ. En zoek je specifiek naar Allure Gloss , Nova Satin of Nova traplak? Denk bijvoorbeeld aan een.


Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Bestel snel bij Onlineverf. Door de te hoge laagdikte zal de verf erg traag doordrogen. S2U gloss is gereed voor gebruik.


Sigma S2U verf benodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts