donderdag 26 december 2019

Sigma lak

Sigma lak

Sigma heeft met het brede assortiment voor elke toepassing een oplossing! Bekijk dan snel ons assortiment! Vind sigma s2u gloss het nu op Kensaq.


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen.


Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Interieur Wit. Inhoudsmaat is 7milliliter. NIEUW WATERGEDRAGEN tegelverf! Impregneer Klinkers Dakpannen Stoeptegels etc. BIJ VERFGILDE: SIGMA S2U NOVA SATIN De keiharde lak voor binnen!


In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma verf. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit geeft aan dat de lak volgens de norm van Sigma in de hoogst haalbare categorie valt.


Sigma Torno Aqua Semi-Gloss Sigma Torno is een reukloze, snel drogende en vochtregulerende acrylaatlak voor toepassingen op hout, zowel binnen als buiten. Daarenboven is het de ideale lak voor de afwerking van muren, bekleed met glasweefsel. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Sigma staat waar u voor staat.


Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud. Sigma Coatings is het verfmerk voor de professionele schilder. Rapid Gloss met hoge kortingen!


Satin buitenbeits met korting! Deze lak staat bekend om zijn goede dekking en perfecte koudedroging. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Tussen hoogglans en zijdeglas zit Sigma S2U Semi-Gloss halfglans lakverf. Ook deze lakverf kent een hoge kleur- en glansduurzaamheid.


Sigma buitenlak bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Sigma Lak koop je eenvoudig online bij bol. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud.


Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. Sigma S2U Nova Matt is de matte variant binnen de watergedragen Nova lijn van Sigma. Met deze lak kun je gemakkelijk meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk aflakken. Omdat deze verf op waterbasis is, zal je geen last hebben van vergeling. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Sigma lak

Sigma S2U Allure Gloss is de makkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste buitenlak met de beste glans. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Lees hier meer over de verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts