vrijdag 27 december 2019

Witte stickers

Witte stickers

Al jaren superkwaliteit om spullen te merken! Eigen Tekst en Superkwaliteit! Bestel snel en gemakkelijk online! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Witte stickers

Random zwart wit stickers - Cool pack met originele afbeeldingen. De lijmlaag zorgt ervoor dat de stickers goed hechten en ook weer makkelijk te verwijderen zijn. De stickers zijn niet water resistent. Dit product wordt met een gratis dispenser gelever waardoor het stickeren nóg makkelijker wordt. Op zoek naar witte stickers met teksten?


Ronde stickers op rol bedrukken. Wil je ook ronde stickers op rol bedrukken of misschien wel vierkante stickers ? Dan ben je bij ons op het juist adres. Wij hebben namelijk stickers in verschillende ronde als vierkante formaten. Onze stickers zijn gemaakt van oersterke polypropyleen folie, naar keuze met eventueel een matte of glanzende afwerking. Op witte nummerplaten staat geen NL-vermelding.


Als mijn gele platen niet goed zichtbaar zijn door bv een fietsendrager, moet er dan een NL- sticker op de auto? Witte nummerplaten en NL- sticker. Fluor (roo oranje, groen of geel), Combinaties mogelijk! Dat betekent dat we alle kleuren van de regenboog kunnen maken. Stickers kopen kan ik elke maat, afmeting en afwerking.


Je maakt bij ons je sticker al in vier stappen. Aantallen en maten invullen en je bent al toe aan stap 3. Instrijk- en Zelfklevende Labels. Keuze uit illustraties! Bekijk uw resultaten ronde witte stickers bij Finecomb.


Kies voor vierkante of ronde stickers. Inclusief gratis dispenser! Binnen werkdagen gratis bezorgd! Onze stickers houden zich aan de norm – aan die van DIN Anet zo goed als aan die van DIN A DIN lang of vierkant.


Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service. Transparante stickers met wit : aandachtspunten : Bij ons is het mogelijk om transparante stickers met wit te laten maken. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten. Deze punten gelden zowel voor stickers die helemaal een witte bedrukking hebben als voor stickers waar alleen bepaalde delen wit zijn.


Witte stickers

Bekijk de vele kleuren stickers rond in deze groep. De ronde stickers in zijn verkrijgbaar in verschillende groottes én in transparante uitvoering. De rollen ronde stickers worden geleverd in een handige disenser doos.


Winkels en webshops gebruiken de ronde stickers voor het dichtplakken van cadeautjes en verzendpakketten. Indien u met een aanhanger, fietsendrager of caravan met witte kentekenplaat naar het het buitenland wil gaan, dan heeft u een sticker nodig met daarop de NL aanduiding. Onze losse plakcijfers zijn van superieure kwaliteit en daardoor dus voor werkelijk van alles toepasbaar.


Witte stickers

Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container (kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus. Alle overige stickers hebben dit niet standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts