dinsdag 13 november 2018

Behang tekening

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het gebruik van behang is een goede manier om de ruimte een bepaalde sfeer te geven.


Van dun papierbehang tot dik vinylbehang en van een vrolijke tekeningen voor een kinderkamer tot een klassiek motief voor een traditionele inrichting, alles is mogelijk.

Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken.


Wall-Art heeft een zeer uitgebreid assortiment zelfklevend behang en vliesbehang in de mooiste dessins. Een muurvullend behang van een strand waarbij je kunt wegdromen of behang van prachtige olifanten. Geprint op een revolutionair nieuwe sticker zonder lijm!


Onze stickers zijn zelfhechtend door het zuignapjesprincipe en kunnen zonder enig probleem steeds opnieuw verwijderd en opnieuw gebruikt worden. Dit unieke behang , van eigen foto of van een foto uit de beeldbank, is exclusief bij Behangwereld.

In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!


Op het label van een rol behang staan vaak diverse symbolen. Deze tekens op de behangrol zijn o. Hieronder vindt u alle behangsymbolen met betreffende betekenis. De geur, de versheid en de vitaliteit van onze prachtige flora en fauna komt bij je binnen met het fotobehang van Wall-Art. Het behang is uitermate geschikt voor iedere kamer in huis, van woonkamer tot slaapkamer en van werkkamer tot gang. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Joke te Grotenhuis op canvas, behang en meer. Bestel tekening slapende kat als print. Kies zelf de maat en het materiaal.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!

Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Fotobehang Tower Bridge tekening Makkelijke. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd.


Met vliesbehang is het wat moeilijker. Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook. Graffiti behang is het ultieme behang voor jouw stoere dochter of zoon.


Verras jouw kind met deze originele print. Een tienerkamer ziet er meteen een pak unieker uit. De tekeningen lijken alsof ze afkomstig zijn vanop een muur in New York. Ontdek hier meer over graffiti behang.


De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken. Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen.


Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts