donderdag 22 november 2018

Maak je eigen kast

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Bekijk onze collectie op Made. Hier vind je wat jij zoekt!

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Creëer je eigen op maat gemaakte kasten online: Zo eenvoudig is het.


Als je eenmaal een van onze basismodellen hebt gekozen, kun je beginnen met het ontwerpen van je eigen kast. Selecteer eerst de ruimte waar je je nieuwe kast wilt plaatsen. Praktische opmeetinstructies vind je op onze website.

ONTWERP JE EIGEN KAST Kies het type kast , de kleur, maat en indeling Direct ontwerpen Welkom op eigenontwerpkast. Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken, woonkamer, garderobe en meer. Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Ontwerp je eigen kast in stappen met de Raffito Kastendesigner. Er mag geen meubel de fabriek uit, als niet minstens van onze meesterbouwers hun zegen hebben uitgesproken.


Een design kast van Pastoe maakt jouw favoriete plek in huis extra bijzonder. Op basis van jouw keuzes ontstaat een Pastoe meubel met een geheel eigen , ietwat eigenwijs, karakter. Je kan het bij een bouwmarkt laten doen.


Heb je zelf een grote werkruimte en een aantal grote MDF platen dan kan je natuurlijk zelf alles op maat zagen. Vaak bestaat een betaalbare kast alleen maar uit spaanplaat en een hardboard achterkant. Echte kwaliteitskasten uit massief hout is onbetaalbaar voor de gewone man.


Dit zijn dus twee goede reden om je kast zelf te maken. Daarnaast is het ook erg leuk en geeft het veel voldoening dat je zelf je eigen kast hebt gemaakt. Stap 1: maak een gedetailleerd ontwerp van je kast. Voor inspiratie kun je ook op internet legio voorbeelden vinden van zelfgemaakte inbouwkasten.


Teken alles wat je wilt maken nauwkeurig uit, want je zult jouw kast vanaf deze schets in elkaar moeten gaan zetten.

Wil je zelf een kast gaan maken maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Leer de technieken van het maken van een plan tot het afwerken van het hout en alles wat er tussen in aan bot komt. Haal nog meer uit je geld.


Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! In een handomdraai bij u geleverd. Denk dan aan planken, structuur, rekken, verf en wieltjes. Dan heb je een georganiseerde manier om je voedsel te bewaren.


Je bent al veel woonwinkels af geweest maar die droomkast kun je toch steeds nét niet vinden. Hoe fijn zou het zijn als je een kast kunt laten maken die aan al je wensen voldoet? In jouw stijl en tot op de centimeter nauwkeurig in het perfecte formaat voor jouw huis. Wil je alvast zien hoe het eindresultaat van je kast wordt? Het programma Sketchup is hiervoor het meest voor de hand liggend.


In de nieuwe woonkamer van Anne en John in Rotterdam heeft Thomas een eigengemaakte tv- kast geplaatst. Een hoop timmerwerk, echt iets voor Thomas! Welk niveau doe-het-zelver je ook bent, je kunt een kast zelf maken met een bouwtekening waar je nog jaren gebruik van kunt maken. Wil je ontdekken hoe jij je eigen kast kunt maken?


Beginnen met het zelf maken van een kast. Je begint natuurlijk het bouwproject met het aanschaffen van hout. Zelf je eigen meubel maken, en op zoek naar een werktekening? Kan je zelf een mooi meubel maken als je een goed ontwerp met duidelijke handleiding hebt?


Het is makkelijker dan je denkt… Op deze website vind je een groot aantal werktekeningen van moderne designmeubels, speciaal ontworpen om zelf te bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts