woensdag 7 november 2018

Rolgordijn groot raam

Rolgordijn groot raam

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Goedkoper Dan In De Winkel.


Wanneer jouw huis voorzien is van grote raampartijen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wat betreft de raambekleding. Allereerst is het belangrijk om te kijken welke functies het raam heeft. Is het een gewoon, vast raam of juist raam met meerdere functies zoals een schuifpui of een draai- kiepraam? En zelfs als het raam groter is dan de maximale breedte van het gordijn, zijn er passende oplossingen.


Zo kunnen we twee gordijnen koppelen tot een breedte van wel meter zodat zelfs de hele grote raamoppervlakken bekleed kunnen worden. Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze.


Rolgordijnen op maat zijn ook erg geschikt voor dakramen. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof. Ook alle duo rolgordijnen worden met de hand op maat gemaakt voor jouw interieur.


Of het nu voor een klein of groot raam is, je kunt een duo rolgordijn tot op de millimeter nauwkeurig bestellen. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen.


Rolgordijn groot raam

Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De belangrijkste verschillen zijn de diameter van de aluminium buis waar de rolgordijnstof op zit gerol het formaat van de zijsteunen of cassette en de prijs. De BLACKOUT lijn bevat een grote verscheidenheid aan stoffen van topkwaliteit, de achterkant van de rolgordijnen is licht van kleur wat ervoor zorgt dat het zonlicht weerkaatst wordt en het rolgordijn verduisterend is. Door de universele montagebeugels kan het rolgordijn zowel op het plafond als op het kozijn bevestigd worden. Je hoeft een mini-cassette niet op het kozijn te monteren door gaten te boren.


Je kunt de mini-cassette eenvoudig op het kozijn plakken. Is je raam groter dan deze afmetingen? Kies dan voor rolgordijnen met klemsteunen. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.


Het gordijn worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kunt u de gordijnen op een eenvoudige manier tegen het raam ophangen. Wij hebben een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope gordijnen. Bekijk onze aanbiedingen en alle beschikbare maten. Passen de rolgordijnen in standaardmaten niet voor jouw raam ? Bij Kwantum kun je rolgordijnen op maat laten maken voor de laagste prijs van Nederland!


Liever verduisterende duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) in huis? Met een duo rolgordijn op maat bepaal je zelf de lichtinval. Kies uit 9producten vanaf € 100. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Daarmee wordt de zijkant vastgezet waardoor het strak voor het raam blijft hangen ongeacht of het raam wel of niet opengekanteld is. Verder zijn ze makkelijk in het gebruik. De gewenste lichtinval bepaal je eenvoudig door het rolgordijn op te halen of te laten zakken.


De mogelijkheden voor een rolgordijn zijn groot , ze zijn namelijk in veel maten en uitvoeringen leverbaar. Het XL rolgordijn is de oplossing voor een raam met een maximale breedte van ruim meter. Als je gebruiksgemak belangrijk vindt, kun je het XL rolgordijn ook uitrusten met elektrische bediening. Dat maakt deze raambekleding voor de schuifpui of een groot raam nog geschikter. Selecteer je gewenste stof, voer de maten van de raamdecoratie in en kies de gewenste opties.


Heb je hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies. Alle type raamdeco op PAXRaamdecoratie. Is uw raampartij breder dan 400cm?


Ondanks de afmeting van het rolgordijn is deze licht te bedienen door middel van diverse innovatieve bedieningssystemen. Raambekleding moet ook goed aansluiten rond het raam. Bij een raam zonder ventilatierooster kun je eventueel zijgeleiders aanbrengen voor bijvoorbeeld rolgordijnen.


Rolgordijn groot raam

Zo blijft de (koude) luchtlaag tussen raam en raambekleding gescheiden van de warme lucht in de kamer. Verduisterende en goedkope rolgordijnen. JYSK heeft een groot assortiment verduisterende rolgordijnen. Onze verduisterende rolgordijnen zijn kant en klaar om zelf op te hangen.


Sommige typen verduisterende rolgordijnen kun je echter zelf op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts