donderdag 8 november 2018

Pu lak

Ideaal voor hout, metaal, beton en hard PVC, zowel binnen als buiten. PU acryl lak is eenvoudig te verwerken, droogt bijzonder snel en is gemakkelijk te reinigen. Ook op betonnen aanrechtbladen kunt u deze PU-lak mat gebruiken. Het bestaat uit een combinatie van polyurethaan en acrylaatdispersies als bindmiddel. Avis Aqua PU lak is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU -acrylaat.


PU Lak is geschikt voor houten vloeren en meubels.

In glansgraden: mat, zijdeglans en hoogglans. Bestel deze eenvoudig via onze webshop. PU-lak is geschikt voor alle soorten houten vloeren en houten meubelen.


Te gebruiken over (bijna) alle soorten beits. De PU-lak beschermt tegen vuil en vocht. Met deze watergedragen lak bekom je een strakke en streeploze afwerking die snel droogt en niet vergeelt na verloop van tijd. De verf heeft een hoge dekkracht en is goed bestand tegen allerhande vlekken.


Twee-componenten polyurethaan lak is niet uitgebreid opgenomen in assortimenten van Gamma, Praxis, Hornbach en andere bouwmarkten. Dit komt omdat het vaak iets moeilijker te verwerken is voor de doe-het-zelver dan gewone verf.

In de jaren zijn polyurethaan of PU -afwerkingen ontwikkeld voor de industrie. De grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid van het materiaal waren met name in de zware industrie belangrijke factoren. Sinds de millenniumwisseling heeft de producttoepassing zich verplaatst naar de esthetische markt. Beschermende werking van polyurethaan lak.


Een polyurethaan lak biedt op de korte én lange termijn bescherming aan uw materialen. De lak bestaat uit harde en zachte elementen die zorgen voor een duurzaam resultaat. Dankzij de lak zijn uw materialen bestand tegen hitte, chemicaliën en water en bovendien zijn ze zeer krasvast. Het resultaat van pionierswerk! Lak laten mengen bij HORNBACH.


Bij HORNBACH kan lak worden gemengd. Met onze apparatuur zijn wij in staat meer dan miljoen kleuren te mengen. Wil jij vandaag dezelfde lak hebben als de lak die je een jaar of tien geleden hebt gebruikt, dan maken wij die exact voor je na.


Wil je meer informatie over lak of het mengen van lakken? Deze kunststof behoort tot de polymeren en kent verschillende toepassingen. Polyurethaan is een kunststof die over het algemeen wordt afgekort met PU. PU bestaat uit twee verschillende segmenten: een hard segment en een zacht segment. Het harde segment van polyurethaan is meestal een di-isocyanaat zoals methyleendifenyldi-isocyanaat (MDI).


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.

Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. U brengt de DD lak aan met een schuimroller en raden wij u aan om niet overtollig DD lak te gebruiken om strepen e. Na dagen heeft de Double Coat DD lak de eindsterkte bereikt.


Poly-Service is uw webshop voor kunstharsen. Oa polyester, epoxy, polyurethaan, weefsel, siliconenrubber, kitten, lijmen en coatings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts