woensdag 28 november 2018

Raamdecoratie serre

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Een Gratis Kleurstaal! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vind raam decoratie het nu op Kensaq.


Raamdecoratie bied je privacy, het houdt de warmte buiten en geeft je interieur sfeer.

De serre moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven. Daar past JASNO perfect bij. Onze collectie bestaat uit shutters, jaloezieën (blinds), vouwgordijnen en verticale lamellen. Elk product heeft unieke eigenschappen. Alles maken we op maat zodat je verzekerd bent van perfect passende zonwering in je serre.


Bekijk dan eens de raamdecoratie van Shutterkoning. Dankzij de hoogwaardige panelen, de verstelbare lamellen en de flexibele houten binnenluiken geven shutters uw serre een natuurlijke en sfeervolle uitstraling die bij u past.

Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen. Raambekleding is natruurlijk een sfeermaker in uw serre of erker, maar zeker ook gewenst omdat in de zomer de temperatuur nogal kan oplopen. De ramen staan meestal dicht op elkaar, waardoor u beperkt bent met het monteren van raamdecoratie. Kies dan deze raamdecoratie ! De lichtste plek van het huis, de serre , is een heerlijke plek waar je volop van buiten en van het licht kunt genieten.


Maar ook bij zo’n lichte plek als een serre heb je wel raamdecoratie nodig. Bovendien is de ruimte om raamdecoratie te monteren vaak beperkt. Met goede raamdecoratie kun je van de serre een gezellige en sfeervolle ruimte maken. De Zonnelux specialisten helpen je graag met goede raamdecoratie voor de serre.


Heeft u een serre met een glazen plafond die u graag wilt afdekken om wat meer privacy in huis te creëren? De Plafond Serre Plisse gordijnen zijn hier perfect voor! Deze worden namelijk middels meerdere koorden over de gehele lengte bij elkaar gehouden waardoor het Plisse gordijn netjes horizontaal langs het raam blijft hangen. Onze Serre zonwering kan maximaal 600cm uit een stuk en gekoppeld tot wel 900cm breed gemaakt worden. TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen!


Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.

Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! In een handomdraai bij u geleverd.


Deze raamdecoratie met de bekende honingraatstructuur isoleert heel goe tot wel. Het houdt de warmte daardoor binnen of juist buiten. Door raamdecoratie te kopen, kun je tijdens de warme zomermaanden het felle licht buiten houden en daarmee de warmte in huis beperken. Ook kun je met behulp van raamdecoratie meer privacy creëren door de inkijk vanaf buiten te verminderen. Naast de praktische functies draagt mooie raamdecoratie ook bij aan de sfeer in jouw woning.


Energiebesparende serre raamdecoratie. Ze houden de warmte zo doeltreffend vast dat u de verwarming minder vaak hoeft in te schakelen. Ook voor aluminium kozijnen hebben wij geschikte producten. Je huis voorzien van raamdecoratie is zoveel meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën of (rol)gordijnen.


Het is het creëren van een thuis waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts