maandag 12 november 2018

Tegel wijsheden

Tegel wijsheden

Bekijk meer ideeën over Teksten, Spreuken en Citaten. In allerlei winkeltjes bijvoorbeeld in Amsterdam maar ook in snoepwinkels zijn tegeltjes te kopen met tegelwijsheden. Tegelwijsheden is echt iets ouds, maar ook iets oer hollands. David de Kock en Arjan Vergeer.


Je hebt maar twee levens, het tweede begint als je je realiseert dat je er maar één hebt. Iedereen gaat doo maar niet. Uw eigen grappige spreuk op een tegeltje.


Uw tegeltje met spreuk eenvoudig besteld en zeer snel in huis! Probeer onze editor voor leuke tegeltjeswijsheden! Om toch te komen tot de ‘beste’ hebben we de hulp ingeroepen van Jaap Toorenaar, publicist, reclameman en samensteller van het boek Mijn moeder zei altijd. Dat doet u hier en het resultaat kunt u kwijt in de reacties. Wel even downloaden en hier online rammen, want deeplinken naar de tegelgenerator wil niet erg goed lukken.


Tegel wijsheden

Eenvoudig in gebruik, de Snelste uurs Levering. Bestel hier uw favoriete spreuktegel. Voor elke gelegenheid een passende spreuk. Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt.


Oude maar gevatte gezegden en wijsheden uit grootmoeders tij die nog steeds o zo waar zijn. Kunststof staat al jaren voor een boeiend en spannend gesprek op Radio 1. Zonder opsmuk, sterk in zijn eenvoud. Tegeltjeswijsheden zijn van alle tijden. Management Team verzamelde voor u het favoriete motto van managers, van hoog tot laag, van man tot vrouw. Wijze spreuken en tegeltjeswijsheden.


Je weet wel, van die wijsheden die zo leuk boven het toilet staan. Shyness is the most modest, kindest, and most unfortunate way of insisting on being special. Lees leuke spreuken en gezegdes die op wandtegels tot hun recht komen.


Wij verzamelden er een paar voor onze lezers. Ofschoon spreuken moeilijk te vertalen zijn, net zoals moppen, hebben we toch een poging gedaan de teksten op de tegeltjes (zie ESpecial Life nummer pagina 52) voor u te vertalen. Keramisch tegeltje, gebakken op 2graden Echt keramisch tegeltje met ingebakken teksten. Grappige spreuken over werk en oneliners voor op kantoor. Kantoorhumor gevangen in leuke citaten.


Tegel wijsheden

Het Feestcomité heeft een officiële jury samengesteld en deze gevraagd om de tegelwijsheden te beoordelen. De jury zal vooral letten op originaliteit, daarom worden zelfgeschreven wijsheden hoog gewaardeerd. Relativering, een knipoog naar een actualiteit, humor of een mooie vergelijking kunnen een goed uitgangspunt zijn voor een wijsheid. Als er iets bij onze nationale identiteit hoort, dan zijn het de oer-Hollandse tegeltjesspreuken in de kenmerkende. Als niets vanzelfsprekend is, is alles bijzonder.


In dit boekje hebben we opnieuw de leukste spreuken en wijsheden bijeengebracht. Ze zijn herkenbaar, grappig en hartstikke leuk om te geven en te krijgen. En dit waren onze tegelwijsheden van de afgelopen maand… Volg ons op Instagram voor meer van deze uitspraken! Ze is onlangs verhuisd van de Oosterparkbuurt in Amsterdam naar een appartement aan het IJ.


Tegel wijsheden

Johan Cruijff in tegelwijsheden die iedere zakenman moet kennen Zelfs na zijn dood komt hij nog met briljante oneliners. Alles over het maken van een persoonlijk tegeltje. Een tegeltje maken doet u via de marktleider en specialist.


Lees hier alles over tegeltjes maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts