woensdag 28 november 2018

Dubbel glas met ingebouwde zonwering

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen.

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Vind dubbel glas als je nu zoekt. Jaloezieën ingebouwd in dubbel glas is een hoogwaardig zonwerend product.


Wij maken het jaloezie glas exact op maat en naar uw wens. U kunt de jaloezieën optrekken en weer neerlaten en de jaloezie is in vele kleuren verkrijgbaar. Ze maken de regulering van het licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan de esthetische aspecten van het aanzicht.


De ingebouwde jaloezie maakt onderdeel uit van het totaal en past zowel in het interieur als het exterieur.

Het gevolg is dat u niet alleen te maken krijgt met echt vuile jaloezieën, maar ook met jaloezieën die in het geheel niet hygiënisch zijn. Het is een fabeltje dat jaloezieglas altijd enkel glas is. Vandaag de dag is dat zelfs helemaal niet het geval. Jaloezieglas kan dan ook uit zowel dubbel als hoogrendementsglas bestaan.


Prijs van zonwering tussen dubbel glas. Bent u benieuwd naar de prijs en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gebouw, huis of ruimte? Zij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en kent de prijzen en mogelijkheden.


Ze maken de regulatie van het binnenvallende zonlicht mogelijk zonder afbreuk te doen aan esthetische eigenschappen van de raampartijen. De jaloezieën kunnen niet beschadigd worden of door stof en vuil beïnvloed worden. InBlindz is raambekleding en zonwering tussen glas. Jaloezieën, plissés en duplissés, toe te passen op elke woon- en werkomgeving!


Je hebt er misschien nog niet van gehoor maar er is ook dubbel glas verkrijgbaar met jaloezieën, douette of plisségordijnen erin, ook wel combiglas genoemd. Dit betekent geen ongewenste pottenkijkers en een makkelijke zonwering – zonder bijkomende nadelen. Door dit uniek ontwikkelde systeem is de zonwering ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam.


Het plaatsen van zonwering in uw isolatieglas is mogelijk bij verschillende soorten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, plisségordijnen, duettegordijnen of jaloezieën.

Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Verschillende bedieningsmogelijkheden en kleuren.


BESTE PRIJS van heel Nederland. Ingebouwde jaloezieën zijn zeer geschikt voor het complete ontwerp van de ramen in het huis. Een zonwering , beschermd door glas. Een ingebouwde zonwering is isolatieglas waarbij een jaloezie, plissé of plissé black-out in de spouw is gemonteerd. Het systeem is dus ongevoelig voor invloeden van buitenaf.


Het ScreenLine-aanbod bestaat uit drie verschillende varianten: jaloezieën, plissé en black-out. De tussen het glas bevestigde jaloezie is gemakkelijk te bedienen met een magneet op het glas. Optrekken, neerlaten, kantelen: het kan allemaal. Doseer de zonwering en het uitzicht – of de inkijk – precies zoals u dat wilt. Hallo, Heeft er toevallig iemand een idee van de kostprijs van dubbel glas met daartussen een soort van lamellen gemonteerd voor verduistering?


Dit systeem zie je soms bij kantoorgebouwen en lijkt ons wel iets, aangezien heel onze achtergevel (meter) bestaat uit één grote glaspartij. Dit van het plafond tot aan de vloer. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Zonwerend glas is glas dat is voorzien van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt.


Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies! Glasplaatsing en levering met hoogste kwaliteitseisen en geldende normeringen, altijd met volledige garantie! Wij zijn aangesloten bij de GBO.


Algemene voorwaarden welke tot stand zijn gekomen in overleg met het GBO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts