woensdag 7 november 2018

Gordijnen ophangen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Vind gordijnen rails het nu op Kensaq.

Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte.


Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips. Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede.


In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen.

Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven. Als je gordijnen gaat ophangen moet je eerst bepalen waar je de gordijnrail gaat bevestigen. Binnenin het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. In het stappenplan van Karwei lees je alles over hoe je gordijnen op maat maakt en ophangt aan het plafond.


Dit heeft zijn invloed op het ophangen van het gordijn. Een gordijn met een dubbele, tweedubbele of driedubbele plooi is lastiger op te hangen dan een gordijn met een enkele plooi. Wat zijn de kosten van gordijnen inmeten en ophangen. We keken voor u naar de kosten van een gordijn inmeten en ophangen. We kwamen tot de volgende bevindingen.


Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt. Na het zien van deze video, kun je direct zelf aan de slag!


Bij het ophangen van je gordijnen is het met name belangrijk om rekening te houden met hoe je raam geopend wordt. Heb je bijvoorbeeld een raam met kiepstan neem dan een rail met een bocht die ruim genoeg is voor een open raam. Hieronder staat precies beschreven welk gereedschap je nodig hebt en wat je moet kopen om een gordijnrails op te hangen.

Als je de tien beschreven stappen volgt, kan er weinig meer mis gaan. Lukt het je nou nog niet om aan de hand van dit stappenplan de gordijnen op te hangen? Bekijk dan het klusfilmpje van de Karwei. Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Kant-en-klare gordijnen van KARWEI zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Bij Leen Bakker vind je alles voor het ophangen van gordijnen. Daarnaast dempen ze het geluid en houden ze kou of warmte buiten. De meest gebruikte manier om een gordijn op te hangen is door middel van een metalen of aluminium gordijnrail die je met beugels tegen je plafond of muur bevestigt. Ook gevoerde gordijnen hebben iets meer tijd nodig om mooi in de plooi te vallen.


Hoe je je gordijnen ophangt heeft natuurlijk ook te maken met de plooi waar je voor gekozen hebt. De informatie hierboven is vooral bedoeld voor gordijnen met een enkele, dubbele of driedubbele plooi. We gaan in dit geval gordijnen plaatsen met een gordijnrail met schakels, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gordijnroede te gebruiken. Een wave-plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn ! Voor een gemiddeld wave - plooi gordijn heeft u niet meer stof nodig dan b. Gordijn ophangen We gaan gordijnen ophangen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts