donderdag 8 november 2018

Eendenveren kussen

Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Ruime keuze tuinartikelen online.


Verfraaien van uw huis met Kussens.

Ruim assortiment online bestellen! Het is hierdoor uitermate geschikt voor zijslapers met een gemiddeld tot groter postuur. Een veren kussen is een kussen gevuld met 1 ganzen- of eendenveren. Veren hebben een minder hoge vochtopname dan dons, daarnaast zijn veren steviger dan dons.


Het is ook een ideale vulling voor binnenkussens. Dit kussen is een allemansvrien geliefd bij zowel rug-, zij- als buikslapers. Dankzij de degelijke ondersteuning van uw nek gedurende de nacht, wordt u uitgerust en ontspannen wakker.

De tijk (kussenhoes) is gemaakt van 1 katoen. Daarmee, in combinatie met de eendenveren , valt u elke avond in slaap op een kussen van 1 natuurlijk materiaal. Hoe je ook gaat liggen, de vorm van het kussen past zich moeiteloos aan naar je lighouding. De 1 katoenen tijk heeft het Nomite keurmerk.


Dit keurmerk staat garant dat het product geen huisstofmijt toelaat in het kussen. Zo ben je verzekerd dat je zorgeloos kan slapen als je allergisch bent voor huisstofmijt. U slaapt heerlijk op dit stevige kussen gevuld met eendenveren. De één slaapt het beste op een hoog kussen , omdat diegene bijvoorbeeld een zacht matras heeft en nekklachten.


De ander heeft weinig ondersteuning nodig en slaapt heerlijk op een laag en zacht kussen. Bij Beddenreus hebben voor elk type slaper een passend hoofdkussen. Ergonomische kussens worden over het algemeen gemaakt van visco-elastisch schuim.


Anders dan kussens die gevuld worden, heeft het visco-elastische kussen een standaard vorm. Als u dus een dergelijk kussen koopt, dient u er rekening mee te houden dat de vorm niet aan te passen is door het vouwen of vormen van het kussen. Een veer heeft een kleine pen, die door de tijk van het dekbed of kussen kan prikken.


Ganzenveren zijn minder scherp dan eendenveren en prikken daardoor minder snel door de tijk.

Dat komt doordat de veren die gebruikt wordt van ganzen over het algemeen volwassener zijn. De eendenveren die worden gebruikt zijn relatief jong en daardoor wat scherper. Het is daarom verstandig om het veren kussen naar een stomerij te brengen, die ervaring heeft met het wassen van veren- en donzen kussens. Veren kussens was je niet zelf, maar breng je naar een gespecialiseerde stomerij.


Volg daarom goed de instructies op het waslabel. Wij raden je aan om het kussen na het wassen in de droger. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Dit kussen kenmerkt zich door zijn fijne ligging, tijk van katoen en voordelige prijs! Lees de volledige productomschrijving.


Geschikt voor alle type slapers! Zeer geschikt voor rug en buikslapers. Hoofdkussen Droom - 1 katoen met eendenveertjes. Dit 1 katoenen hoofdkussen.


Een stevig hoofdkussen gevuld met eendenveertjes een degelijk Nederlands kwaliteits. Een medium-stevig hoofdkussen gevuld met 1 witte eendenveertjes (klasse 1). Zorg ervoor dat de kussens en hoofdkussens goed droog zijn, want overblijvend vocht kan tot schimmel lijden.


Donzen kussens zijn duurder dan kussens met een hoger percentage veren. Omdat het volume van dons sneller afneemt dan het volume van veren, gaat een donzen kussen minder lang mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts