maandag 12 november 2018

Parcan kaarsenfabriek

Heerhugowaard (Noord-Holland) failliet verklaard nadat de surseance beëindigd is. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Er zijn verslagen beschikbaar.


Parcan kaarsenfabriek

De corebusiness is het produceren onder private label voor de grotere inkooporganisaties. Graydon en deels vanuit de KvK en het faillissementsregister. Naast de eigen merken La Lune, Starcandle en Diamond produceert het bedrijf ook kaarsen voor supermarkten, inkooporganisaties en groothandels. The use of any trade name or trademark is for identification and reference purposes only and does not imply any association with the trademark holder.


Bedrijfsinformatie van Kaarsenfabriek parcan b. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier. Marcel heeft in de sterk seizoensgebonden onderneming veel verbeteringen bewerkstellig waaronder een significante verbetering van efficiency, automatisering en voorraadbeheer. Parcan is van oorsprong een familiebedrijf.


Parcan kaarsenfabriek

The website server is using IP address 81. Website ping to the server is timed at ms. Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Kerst, verjaardagen en eigenlijk alle feestdagen, kaarsen maken het altijd weer gezellig.


Een overzicht is hier te vinden. De afzetmarkt is zowel nationaal als internationaal. Door brand getroffen Bredase Kaarsenfabriek hoopt snel weer te produceren. BREDA - Buiten is afgezien van met multiplex dichtgetimmerde ramen niets te zien van de brand die zondagavond woedde bij de Bredase Kaarsenf.


Brand in loods van Bredase Kaarsenfabriek. Bij een kaarsenfabriek in Breda heeft zondagavond brand gewoed. De fabriek bestond destijds uit medewerkers en productielijn. Bolsius en Gouda kaarsen, Kerkkaarsen en het laten bedrukken van Kaarsen, Flessen en Glazen.


Bij je sfeerpartner online. Op zoek naar vacatures, banen, werk bij Kaarsenfabriek Parcan. Voor u gevonden Kaarsen in de regio Alkmaar door bedrijveninfogids. Toch was er sprake van een eventuele doorstart waar eind vorige week al uitsluitsel over zou worden gegeven.


Onze core business is het produceren van private label kaarsen voor de grotere inkooporganisaties. Ook het laatste nieuws en aanbod ontvangen van Werktuigen? Het bedrijf KAARSENFABRIEK PARCAN B. Mark zorgt voor verkoeling bij kaarsenfabriek. Mark is samen met Kapitein BV te Cruquius de uitdaging aangegaan om warme lucht af te voeren, in ruil voor koele lucht.


Netherlands Located next to the city centre of Gouda, Croda Netherland is the largest manufacturing site of Croda. We supply a range of natural based specialities and oleo chemicals to a wide range of customers from different industries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts