woensdag 21 november 2018

Blanke vloerlak

Blanke vloerlak

Blanke lak wordt ook wel vernis genoemd. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Wanneer je je houten vloer wilt lakken, dan moet je deze eerst goed voorbehandelen door hem te schuren.


Blanke vloerlak

Daarna kan je kiezen voor een transparantie vloerlak of de vloer ook oliën of waxen. Trae Lyx Vloerlak MAT - liter. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vloeren van grenen en vuren, die normaal belast worden. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak, dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen. Nelfalin Harde Vloerlak Halfmat is een krasvaste blanke afwerking. Een traditionele blanke lak voor vrijwel elke houten ondergrond welke in een halfmatte afwerking moet worden afgewerkt. Vakmannen maken gebruik van professionele blanke parketlak waarmee er een duurzaam resultaat wordt behaald van tot jaar.


Blanke vloerlak

Bij consumentenlak is dit tot jaar. Daarnaast beschikt een professionele applicateur over schuurmachines en diverse handige tools waardoor je snel het houten oppervlak weer kunt belopen. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Parketlak zijdeglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid.


Een parketvoer heeft heel wat te verduren. Zorg met een goede beits voor een langdurige beschermlaag. Kies een speciale vloerlak voor extra stevigheid.


Blanke vloerlak

Verschil vernis, binnenbeits, vloerolie, traplak. Afhankelijk van de ondergrond en het gebruik van het te behandelen oppervlak kies je voor een bepaalde vernis, lak of olie. De Glitsa Vloerlak is flexibeler dan de Parketlak, en zal dan ook minder snel barsten geven bij een hoge puntbelasting. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals white wash en black wash.


De vloerlak is veelal blanke lak en geeft dus geen kleur aan de vloer. De lak zorgt echter wel voor een nieuwe en strakke uitstraling. De meeste vloerlak brengt de kleur van het hout extra goed naar boven, hierdoor zal de houten vloer er weer als nieuw uitziet. Tip: gaat het je om het aanbrengen van een kleur, bovenop de bescherming?


Maak dan gebruik van onze dekkende vloerverven in plaats van een vloerlak. Lak en een kleurbeits op kaal hout. U vind hier diverse producten die geschikt zijn voor diverse ondergronden. De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren.


Alle blanke vloerlakken in de webshop vindt u hier. Er zijn nogal wat blanke lakken op de markt, dus hoe welke te kiezen? In de regel kiest men voor een watergedragen lak of voor en oliebasis lak. De beste parketlak kopen: voor hardhouten en zacht houten vloeren. Gratis verzending vanaf €50.


Door als discounter te werken, kunnen wij professionele schildersbedrijven en particulieren het uiteindelijke voordeel bieden: topproducten tot korting! Voorzie je huis van een strakke afwerking met onze professionele lakken. Bij Praxis kun je kiezen uit bijna 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts