dinsdag 6 november 2018

Salie branden hoe

Witte Salie - White Sage voor reiniging. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Groot assortiment gedroogde kruiden. Kwaliteit gecontroleerd volgens Europese normen. Bestel Nu bij ReplaceDirect! Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.


Je kunt salie ook gewoon af en toe branden , net zoals je wierook zou branden. Je kunt het branden van salie ook uitvoeren als er een belangrijke verandering in je huis plaatsvindt: een nieuw gezinsli een nieuw huisdier, een nieuwe baan of een nieuwe passie. Het branden van salie kan elk doel dienen dat je maar wilt.


Weer een spreekuur gehad met mensen die salie hebben gebruikt dus even weer aandacht hieraan besteden. Onwetendheid is misschien wel een van de belangrijkste oorzaken waardoor een huis in een hel kan veranderen en tevens de meest voorkomende oorzaak die ik tegenkom. Haal deze weg zodra er rook ontstaat. Blaas direct eventuele vlammen uit en herhaal dat een paar keer om het smeulen goed op gang te krijgen. Je kunt er ook een zakje losse salie kopen als je het op een andere manier wilt branden.


Goden, maar ook geesten, entiteiten, geleidegeesten etc. Offerwierook mag dus zoet zijn en hun rook stijgt op naar de hemel. Dit kan echter ook ongewenste entiteiten of geesten aantrekken. Dus om te reinigen mag men nooit zoete wierook branden. Dit kun je eenvoudig zelf doen, door de witte salie te laten branden , en er mee door je huis te lopen, waarbij je ervoor zorgt dat de rook van de witte salie goed verspreid wordt door de ruimte van je kamer en de hele woning.


Je huis zuiveren met salie. Het is dus niet gek om te bedenken dat daar een energie komt te hangen waar wij mensen gevoelig voor zijn. Dit kan ook gebeuren wanneer je een huis betrekt waar mensen voor jou hebben gewoond.


Deze energie hoeft lang niet altijd positief. Hoe gebruik ik Wilde salie ? Wilde salie is ook een andere salie soort dan de soort die bij ons in de tuin groeit. Deze salie wordt niet gebran maar in een bosje bij de (voor)deur gehangen, of achterdeur.


Salie branden hoe

De wilde salie wordt niet gebruikt om een ruimte te reinigen, maar om juist negatieve energie tegen te houden. Overmatig gebruik van salie kan echter wel slecht zijn voor je gezondheid. Salie is zowel gedroogd als vers te gebruiken, waarbij vers natuurlijk altijd de voorkeur heeft. Gewone, verse salie gebruik je als smaakmaker bij kip, lamsvlees, varkensvlees, salades, soepen en eiergerechten. De Romeinen en Grieken wisten het al: salie zorgt ervoor dat vet eten beter verteert.


Verse salie is volop verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Er bestaat ook salie -olie en gedroogde salie in zakjes. Salie trekt bijen aan en helpt koolwitjes afweren. Een aantal soorten ongedierte voor salie zijn slakken, Cercopoidea, spint en wolluis.


Salie branden hoe

Damping off, valse meeldauw, wortelrot en verwelkingsziekte zijn een paar ziekten die veel voorkomen bij salie. Gebruik en toepassing van salie. De bladeren van salie zijn zeer scherp van smaak (niet te verwarren met “heet”) en worden spaarzaam toegevoegd aan gerechten. Gedroogde salie is nog sterker van smaak dan verse.


Het helpt bij de vertering van bijvoorbeeld vet vlees. Zoals beschreven bij het reinigen van u huis, doet u hetzelfde bij u zelf. U doet de salie in de schelp en steekt deze aan.


Salie branden hoe

Zodra de salie rookt gaat u met de veer of uw hand de salie verspreiden om uw eigen lichaam heen. Een woning zuiveren doe je niet door salie te branden. Doorheen de geschiedenis zijn kruiden gebruikt als geneesmiddel. Men dacht dat sommige kruiden magische krachten hadden omdat ze geneesden.


Om wildgroei van salie tegen te gaan is het belangrijk om de salie in het voorjaar te snoeien. Gebeurt dit voor de winter bestaat de kans dat deze het moeilijk krijgt en de winter niet overleeft. Achteraf zullen zich nieuwe scheuten ontwikkelen en volumineuzer groeien. Voordat je de salie brandt , zet dan zo veel mogelijk ramen en deuren open. Zo kan de rook het hele huis door waaien en alle vertrekken reinigen.


Ondertussen krijg jij frisse lucht binnen, wat best lekker is voor je gezondheid. Sjamanen branden kruiden en vragen positieve Spirits om hulp en begeleiding. Hou de salie -smudge boven de kom of schelp, met het uiteinde schuin naar beneden. Salie groeit oorspronkelijk in landen rond de Middellandse Zee op zonnige berghellingen. De oude Grieken en Romeinen gebruikten salie als medicinale plant en als conserveermiddel voor vlees.


Dat salie daar goed voor is wordt bevestigd door hedendaags wetenschappelijk onderzoek. Salie remt de groei van schadelijke bacteriën. Bij een zuchtje wind wuiven de paarse pluimen sierlijk heen en weer en je blijft er vol bewondering naar staren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts