woensdag 21 november 2018

Sigma allure

Sigma allure

Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Sigma allure

Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen.


De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Sigma S2U Allure is voor biobased. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken.


Deze grondverf zorgt voor de ideale basis waarmee je een duurzaam resultaat kunt behalen. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct. De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhou esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur.


Sigma allure

Gratis verzending vanaf €20! Bestel snel en gemakkelijk bij bol. Hiermee creëer je dan ook het perfecte duurzame. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? GEBRUIKSDOEL Voor- en aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag.


Sigma allure

Extreem duurzame en weervaste lak. Alle benodigheden voor uw klus! Bekijk snel onze grote Assortiment! Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken.


Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.


Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud. In beide gevallen heb je een betere hechting, goede vulling en de primer werkt door in je eindlaag en bepaald mede de glansgraad! Zet er een goedkope of zelfs snelgrond onder en je glans verdwijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts