zondag 18 november 2018

Geoffrey harcourt artifort

Nú moderne bankstellen van stof! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat.


Breng een bod uit via de onderstaande link.

Zelden zie je deze voorbij komen en deze is in originele goede staat. Heeft zeker wat weg van de ontwerpen van Pierre Paulin en ik denk dat hij zich daardoor heeft laten inspireren. De zitting lijkt een beetje op een tong en de rug op een tulp. Mooie gebruikte vintage bureaustoel ontworpen door Geoffry D. Het leer heeft een mooie patina.


Hij is niet in hoogte verstelbaar. Hij erg goed geschikt voor lange mensen. De inspiratie voor deze design stoel kreeg de Australische ontwerper van zijn vriendin die vaak in de kleermakerszit zat.


Design klassieker met zeer comfortabele zit.

En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Artifort staat voor Art en Comfort.


He is known for his new vision of design and his philosophy: “Firt the person, then the chair”. Comfortabele stoel met lage zit in prima conditie. Staat prachtig in een minimalistisch industrieel interieur. A luxury chocolate brown leather chair for day-dreaming.


Chaise Lounge is een ware eyecatcher door zijn organische vorm. Je kunt in deze fauteui heerlijk weg kruipen, hij zit fantastisch. U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. T wee jaar lang werkte hij als industrieel vormgever in de Verenigde Staten.


Hierna keerde hij terug naar Europa en werkte samen met Jacob Jensen in Kopenhagen. De fauteuils is gestoffeerd in een prachtige stof van het merk Kvadrat. Harcourt en Pierre Paulin. De huidige collectie is een boeiende mix van klassiekers en hedendaagse ontwerpen.


Vul onderstaand formulier in om verdere informatie te ontvangen. Fill in the form below to request further information.

Kortom unieke schitterende design klassieker. In bruin leer, in een goede vintage conditie. Fauteuil met bruin lederen bekleding op kunststof draaivoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts