dinsdag 27 november 2018

Pakhuis meubels

Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. HET PAKHUIS WONEN heeft het allemaal. Met de producten van HPW kunt u uw eigen identiteit in uw interieur aanbrengen.


Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Dan kiest u voor natuurlijke tinten en materialen. Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels. Pakhuis Frankrijk – Home nieuw.

Van brocante en vintage tot industrieel. Deze website geeft u informatie over onze meubelwinkel. De getoonde collectie is slechts een greep uit het totale scala aan mogelijkheden. Onze specialisatie is tevens maatwerk meubels van teakhout. We wensen u veel kijkplezier op deze website en mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag van u. Met oog op duurzaamheid en liefde voor design krijgen doorleefde koffers een tweede leven.


Zoekt u een kwalitatieve eetkamertafel? Bij de Meubelzaak van Deventer vind u tafels in verschillende stijlen, designs en materialen. Op zoek naar een stoel of bank voor uw keuken, eetkamer of woonkamer? Elke woonkamer vraagt om een ander formaat bank, dat kan een hoekbank, een loungebank, een relaxbank of een bankstel zijn.


Een bank word gekozen op basis van smaak en woonstijl, maar ook het budget speelt een hele belangrijke rol bij de aanschaf. Wonen met Idee heeft een unieke aanpak. Alle voordelen voor u op een rij. De goedkoopste opslag van Twente. De grootste collectie koeienhuid meubelen vindt je bij pakhuis21.


Wij zijn een Nederlandse producent uit Gelderlan gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsmeubelen van natuurlijke materialen.

Naast de digitale showroom zijn een gedeelte de producten live bekijken in onze showroom te Dreumel. Wij willen hergebruik stimuleren en daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan het beperken van afvalstromen, dit doen we doormiddel van Recycling, Upcycling en oppimpen van meubels en woonaccesoires. Ook originele oude meubelen. Te denken valt aan bijzondere kasten, klepbanken en nog veel meer. Bent u op zoek naar iets unieks maar heeft dit nog niet kunnen vinden?


Ook voor ondernemers die met hun tijd meegaan hebben we prachtige karaktervolle items staan. Onze stukken worden in binnen- en buitenland ingekocht. Wij , Ronald en Arina , zijn naast man en vrouw ook de eigenaar en doen de gehele bedrijfsvoering samen (is wel een heel karwei hoor ). We hebben namelijk de combinatie van de twee bouwstenen om een totaalproject tot een prachtig einde te brengen: een eigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts