donderdag 15 november 2018

Montis tafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. XY’ is een verwijzing naar het onderstel.


Het vooraanzicht van het onderstel toont een x, het zijaanzicht een y. Bijzonder is dat het tafelblad naar de uiteinden toe smaller wordt. This is a conversation piece which seamlessly integrates design with the practical needs of today. When viewed from the front, it appears.


Zo is de tafel ideaal om bijvoorbeeld een boek of drankje op te plaatsen en deze binnen handbereik te houden. Door de smalle uiteinden heeft de Xy tafel een elegante uitstraling en kan iedereen aan tafel elkaar zien. De tafel is ideaal als bureau- of vergadertafel op kantoor, maar is ook zeer geschikt als eettafel in de eetkamer. De Xy tafel zelf samenstellen De tafel is verkrijgbaar in massief essen, eiken of noten en in diverse afmetingen.


Koop en verkoop montis tafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De afmetingen van de tafel zijn 2x 1cm. Montis Plano tafel hoogglans wit 2x 100. Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer.


De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van. Uitgesproken kleuren in bijzonder leder en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving zijn kenmerkend voor de banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen. Kies uit producten vanaf € 300.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De tafels zijn enorm qua omvang, maar door het simplistische design ogen ze heel elegant.


Bij Flinders vind je de Doble tafel van Montis. Deze tafel is uitgevoerd in drie verschillende formaten en we hebben het dan over 200xcentimeter, 230xcentimeter en 260xcentimeter. Het dunne bovenblad in combinatie met het subtiele onderstel maken de salontafels Flint geliefd bij een breed publiek. Dankzij het metalen onderstel, oogt de salontafel enorm modern. Prachtige tafel van het bekende merk montis , model plano.


Het frame van de Flint is mogelijk in RVS of mat zwart gecombineerd met een tafelblad in Eiken, Essen, Amerikaans Noten of MDF gelakt met diverse afwerkingen. Het blad is mogelijk in een ronde, ovalen, vierkante of rechthoekige vorm. Je kunt kiezen tussen een massief eiken, essen of Amerikaans noten tafelblad.


Ook qua kleur zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. De poten zijn aan de buitenkant geplaatst. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit ronde, ovale, rechthoekige en vierkante salontafels.


Het onderstel is leverbaar met een RVS of matt zwart onderstel. Het zitcomfort, welke wordt gevormschuim is superieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts