vrijdag 16 november 2018

Stalen keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Slim ontwerp met maximale designvrijheid.


In een stalen keuken zijn het blinkende oppervlakten, strakke afwerkingen en industriële tinten die de boventoon voeren. Stalen keukens met een sterk staaltje design. Als het staal is dat de scepter zwaait, is het minimalisme dat ‘in overvloed’ terug te zien is.


Blauwstaal keukens is de specialist als het gaat om unieke keukens. Voor onze keukens maken wij uitsluitend gebruik van het blauwstaal van Blauwstaal. De officiële leverancier van het authentieke materiaal Blauwstaal. Wij leveren maatwerk en uiterst topkwaliteit.


De stalen module keuken met SMEG apparatuur is duurzaam op meerdere vlakken. Een stalen module keuken koop je namelijk voor het leven. Welkom bij je nieuwe keuken ! De zwart staal keuken is een robuuste keuken , trendy, karaktervol en tegelijkertijd ook elegant.


Het is juist die combinatie die liefhebbers van moderne keukens aanspreekt. Je zet er dus echt wat mee neer. Lees op onze blog meer over stalen keukens en doe volop inspiratie op. En bekijk onze keukencollectie online!


The Big Easy keuken bestaat uit drie basismodules, met één, twee of drie vakken. Deze vul je aan met deurtjes, laden, planken of apparatuur. KitchenConcepts maakt niet alleen keukens in staal , maar ook fraaie authentieke staal -met-glas wanden. Wij bieden u keukens op echt alle prijsniveaus en gegarandeerd voor elke smaak. Van trendy single keuken tot ultieme luxeklasse en van heerlijke landhuisstijl tot fraaie designlook.


Trouwens: Met 3keukens op ruim 8. STALL Treffpunkt Küche een van de grootste en modernste keukencentra in Duitsland. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wat is er mooier dan een luxe keuken uitgevoerd in staal , gecombineerd met prachtige hout-, steen- , beton-of glassoorten? Bij ons bent u zeker van een duurzame keuken , gemaakt van hoogwaardige materialen én volledig vormgegeven naar uw wensen.


Al onze keukens worden met de hand en op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Atlas staal Een moderne keuken met industriële uitstraling. Deze stoere keuken in hoekopstelling in de kleur ‘ staal ’ is van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgevoerd in Maxilijn, zodat hij een prettige werkhoogte heeft voor lange(re) mensen.


Stalen keuken

Ook de vaatwasser is op hoogte geplaatst. Dat ruimt een stuk relaxter uit. In de industriële keuken zie je vaak onafgewerkte, robuuste bakstenen muren. Ze worden meestal gecombineerd met hoogglans RVS stalen keukendelen.


In deze keuken is helemaal een bijzondere combinatie gemaakt, omdat de vloer bestaat uit ouderwetse gekleurde tegels. Zo krijgt de industriële keuken een retro tintje. Resultaten van zoekmachines! Ik maak keukens van staal en hout.


Stalen keuken

Hieronder staan enkele voorbeelden hiervan. Het binnenwerk maak ik van zwart of wit beton-plex, dit is gemaakt van berken multiplex met een harde afwerklaag, simpel maar stevig. Het grote verschil met niet- stalen draaideuren zit hem natuurlijk in de look, de combinatie van glas en staal én de vele mogelijkheden op vlak van vorm en formaat. Volledige stalen deuren vind je zelden binnen, tenzij in bepaalde gebouwen zoals ziekenhuizen of concertgebouwen, waar ze bijdragen tot de veiligheid. Tevens zijn wij, door onze jarenlange ervaring, dé specialist in de ultra ranke stalen deuren en ramen.


Uiteraard maken wij alleen een stalen deur op maat, in vrijwel alle gewenste afmetingen, in ons eigen atelier. Het staal wordt gestraald en voorzien van een hoog kwalitatieve poedercoating, waardoor de stalen binnendeur onderhoudsvrij is. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Stalen keuken

Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. De deuren geven ieder interieur luxe, licht en ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts