maandag 19 november 2018

Kussensloop bedrukken

Kussen met jouw eigen ontwerp bedrukken. Altijd 1 tevredenheidsgarantie! Begin zelf je eigen T-shirt shop. Geen kosten en zonder risico! Vanaf stuks krijg je al korting.


Per stuk je T-shirt ontwerpen.

Maak nu je eigen unieke ontwerp met Naam. Find kussensloop bedrukken vandaag! Een kussen is een van de leukste om te krijgen. Wilt u het kussen morgen al in huis hebben, dan hebben wij een 24uur service.


Wij leveren onze kussens ook aan diverse zakelijke klanten. Wil je een mooi cadeau voor op de bank, slaapkamer of misschien wel ter decoratie voor een bepaalde ruimte? Denk dan eens aan een prachtige kussensloop met uw eigen opdruk! Hier kunt u uw eigen kussensloop bedrukken met foto, tekst of uw bedrijfslogo.


Ontwerp je eigen foto kussensloop.

Onze op maat bedrukte foto kussensloop is een perfect geschenk voor je vrienden en familie. Voeg je favoriete foto’s, ontwerp of tekst toe en fleur je bed op met onze kleurrijke print. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, gemaakt van zachte en comfortabele microvezel stof en hij kan ook in de wasmachine. De kussenslopen zijn per stuk te bestellen waardoor deze ideaal zijn om weg te geven als cadeau. En een kussensloop met een groepsfoto is een super cadeau om te geven bij het afscheid van een collega, als verrassing voor opa en oma, als aandenken aan een groepsreis of als.


Onze kussenslopen zijn gemaakt van 1 katoen. We hebben ze op dit moment in het wit en in het fuchsia. Het leuke van deze kussenslopen is dat je ze helemaal zelf kunt personaliseren. Zo kun je er altijd voor zorgen dat de kussensloop past bij je slaapkamer! Mooie kwaliteit kussenslopen , wasbaar tot max.


Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken en borduren van T-shirts, polo’s, truien en andere promotionele producten met uw logo of afbeelding. Het is een erg groot formaat kussensloop , dus niet voor het normale formaat hoofdkussen. Al met al met ij dus erg tevreden! Foto op Aformaat kussensloop , dus lekker groot.


Als je nog meer erop wilt hebben, kun je onderaan nog voor de buttons kiezen waarmee je ook de achterkant van het kussensloop kunt laten bedrukken. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Als origineel cadeau-idee kun je nu ook kussens laten bedrukken.


De mogelijkheden zijn grenzeloos: Een fotokussen als house warming-cadeau geeft de nieuwe woning kleurige accenten.

Hieronder vindt u de kussenslopen die wij graag voor u bedrukken. Vaak bedrukken wij kussenslopen voor scholen en andere organisaties die groepsexcursies met overnachtingen organiseren. Laat dan nu snel jouw favoriete afbeelding op een kussen drukken.


SRgeschenken bedrukt ook kussenovertrekken voor op de bank. Of maak een bijzonder ontwerp en verras die speciale vriend of vriendin met dit leuke kussensloop. Bestel meteen de losse vulling er bij, zodat je het kussensloop direct kan neerleggen. Dé echte originele zijden zachte satijnen kussensloop van Satin Sleepers voor glanzend haar en een gave huid!


Meer dan slechts een satijnen of zijden kussensloop. Reken voorgoed af met gespleten haarpunten, klitten, acne en rimpels. Te bestellen met desktop, tablet en mobiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts