donderdag 15 november 2018

Screens monteren

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Ontvang onze aanbiedingen en acties. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Voor de montage van uw kwaliteits screens bent u bij screen -discount. Houd het doek schoon, het vervuilen van het doek door bv.

U heeft bij het meten bepaald hoe u de screens wilt gaan monteren. Klik hieronder voor meer informatie omtrent het plaats in uw situatie of download hier de handleiding voor de screens. Wanneer u kiest voor een screen zelf monteren kunt u het beste aan de verkoper van uw screens vragen hoe u het aan kunt pakken. Door de montage zelf uit te voeren zijn de screens goedkoop, maar let op dat u de screens netjes monteert.


Screens inclusief montage kopen. Wanneer u de door u aangekochte screens laat monteren door een specialist bent u er zeker van dat dit op correcte wijze gebeurt. Door een professionele plaatsing kunt u ook op beide oren slapen, er zullen geen beschadigingen aan de muur optreden.

U bent klaar met het ophangen van de screen en dient de bediening nog te monteren. Ga naar de montage instructies voor de bediening om verder te gaan. Handleiding voor het monteren van de screens tussen de muur. U begint met het aftekenen van de gaten die in de twee hoek geleiders geboord moeten worden.


Een screen wordt meestal op een kozijn of op een muur gemonteerd. Een monteur plaatst niet alleen vakkundig en snel een screen , maar zorgt ook voor het perfect installeren van het bedieningssysteem. Voor het hoogste wooncomfort is het verstandig om voor elektrische screens te kiezen.


Hoeveel kost het monteren van screens ? Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Een goed stappenplan is geen luxe om te hebben bij het monteren van een zonnescherm. De exacte stappen kunnen verschillen per scherm en het is daarom verstandig om de montagehandleiding goed te volgen.


Een stappenplan voor het monteren van een zonnescherm zal er ongeveer als volgt uitzien: Plaats bepalen: bepaal de plek en de hoogte van het scherm. Wil jij er zeker van zijn dat jouw screens straks stevig vastzitten en de muur geen beschadigingen oploopt? Door screens inclusief montage te kopen, hoeft u zich nergens meer zorgen om.


Laat je screens door een expert monteren om een gewenst resultaat te garanderen.

Er zijn manieren om screens te monteren : Voorbouw buitenkant: lijst zit voor het raam buiten. Lees de handleiding(en) zorgvuldig voordat u de screen monteert en in gebruik neemt. Alle gebruikte en meegeleverde componenten zijn bedoeld voor dit screen en zijn bestand tegen normaal gebruik.


Overige verdiepingen gebeurt alleen in overleg. Sunrise Zonwering monteert te allen tijde zelf de door u bestelde zonwering. Een standaard screen kan zowel met bandopwinder als met elektrische bediening worden geleverd.


Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van. Dit kan wel bij een zonnescherm. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm.


Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts