woensdag 7 november 2018

Stickers waterbestendig

Stickers waterbestendig

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Watervaste stickers die bestelt u bij DrSticker. Een logo, tekstje of foto op een watervaste sticker ? Geen probleem, wij maken het in elk aantal, vorm of. Was stickers gerust met in de vaatwasser. Upload je ontwerp en wij maken er een waterbestendige sticker op maat van die exact volgens jouw specificaties is uitgesneden.


Stickers waterbestendig

Dankzij onze unieke lamineertechnologie wordt je sticker beschermd zonder dat de kwaliteit wordt aangetast. Bent u op zoek naar een sticker voor buiten die kleurecht en slijtvast is? Wij leveren duurzame buitenstickers, die natuurlijk ook bij gebruik binnen tegen een stootje kunnen. Je kunt de stickers helemaal aanpassen, zoals kleur en afmeting. Ook kun je hele plakteksten zelf ontwerpen, met een grote keuze uit lettertypen, kleuren en materialen.


De plakletters en stickers zijn weer- en waterbestendig. Het plakken is kinderspel en stickers verwijderen kan weer altijd! Veel winkelplezier in onze webshop. Maar gelamineerde stickers kunnen ook goed tegen chemicaliën als benzine, olie, terpentine en andere oplosmiddelen.


Perfect voor situaties waarin het uiterste van de stickers gevraagd wordt en ze lang mee moeten gaan, terwijl de tekst en afbeeldingen zichtbaar blijven. De gele stickers worden niet beïnvloed door weersomstandigheden. Zo kunnen de etiketten tegen temperatuurwisselingen tussen -en °C en zijn ze wind- en watervast.


Ook zijn de etiketten bestand tegen uv, olie en vuil. Het materiaal van polyester is sterker dan papier en scheurt niet. Tegelstickers voor badkamer, keuken en toilet. Statisch klevende stickers en stickers met lijmlaag in elk gewenst formaat leverbaar. Vierkant of rechthoekig, dekkend of transparant, voor wand of vloer, voor binnen of buiten, losse stickers of stickersets.


Stickers waterbestendig

Waterbestendig , dus ook te gebruiken in de douchecabine. Dan zijn onze stickers voor wastafel, stickers voor doucheschermen en stickers voor spiegels, en bad wandstickers perfect voor het decoreren van uw badkamer. U kunt uw wastafel decoreren met onze wastafel stickers gemakkelijk en zonder enige complicaties.


Onze stickers zijn gemakkelijk te plaatsen en laten geen residu achter. Wat leuk dat je ons bezoekt! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Stickers , etiketten en etiket stickers snel en eenvoudig besteld. Alle Formaten en Materialen.


Bestel snel en gemakkelijk online! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Gezien onze stickers waterbestendig zijn, kunnen ze ook gebruikt worden op producten die in het vriesvak thuishoren. Vinyl Stickers Vraag offerte aan Je wilt een stevige, duurzame sticker ? De vinyl sticker is afgewerkt met een lamineerlaag die zorgt voor een duurzame, uv- en waterbestendige sticker.


Atransparant (stickers ) 123inkt. Bij kleine stickers kan het gebeuren dat er helemaal geen breekslit op de sticker terecht komt. Tot slot kan de breekslit problemen veroorzaken bij het drukken waarbij een lichte streep in het drukwerk ontstaat waar de breekslit zit.


Textiel stickers en teksten in diverse thema’s, motieven en kleuren. Alarmstickers koop je eenvoudig online bij bol. De textiel stickers en teksten zijn zelf online te ontwerpen, maken en makkelijk te plakken of aanbrengen.


Met de naamstickers van Goedgemerkt zorg je ervoor dat je alle spullen van jouw kindje(s) goed kunt merken, daardoor zullen ze niet meer verwisseld worden of kwijtraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts