vrijdag 30 november 2018

Gietvloer met glitters

In minuut gratis offertes om uw gietvloer te leggen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wat is een gietvloer met glitter ? Standaard gietvloeren bestaan uit een kunststofhars met daardoor een kleur gemengd. De vloer wordt in meerdere lagen aangebracht en eigenlijk zijn alle kleuren en combinaties mogelijk. Omdat gietvloeren vloeibaar zijn bij het plaatsen zullen ze een naadloze, dunne en waterdichte laag vormen over je ondervloer heen. Bijzondere gietvloeren met glitters U wilt iets bijzonders.


Vloeren met kristalglas, glitters , parels of kunstdiamanten? Deze vloeren zijn zeer aanwezig en geven een saaie ruimte een fantastische uitstraling.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen. Met het strakke, tijdloze en moderne design is het een perfecte vloer voor op elk kantoor. En dan zijn de gietvloeren ook nog waterdicht, naadloos en onderhoudsvriendelijk. Met deze fijne eigenschappen is het voor ons dan ook geen verrassing dat de gietvloer nu ook een echte woontrend aan het worden is. Kunstharsvloeren: onder de standaard gietvloeren worden de vloeren verstaan op basis van polyurethaan- of epoxyhars met daardoor één of meerdere kleuren gemengd.


Ook kun je hier een eigen twist aan geven, bijvoorbeeld door kleurenvlokken, glitter , een metallic look of een speciaal design aan toe te voegen. Als je het, zoals wij, lekker vindt om thuis op blote voeten te lopen, heb je een gietvloer nodig die niet koud aanvoelt. Loop je met schoenen, dan is demping belangrijk.


Een Senso gietvloer is perfect met vloerverwarming, maar ook zonder biedt deze veel comfort. Een gietvloer van epoxyhars is de tweede keuze. Dit is een kunsthars die kan worden aangebracht in alle RAL kleuren, maar ook met glitters of andere effecten. Een troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd en is vergelijkbaar met een steentapijt, alleen is het strakker, krasbestendiger en makkelijker schoon te maken. De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het soort vloer, de grootte van het oppervlak en het aantal lagen dat wordt aangebracht.


Iedere laag moet voldoende drogen, waardoor het gieten van de vloer al snel enkele dagen duurt. De arbeidskosten bij een vloer met zes lagen zijn dan ook een stuk hoger dan bij een vloer met slechts vier lagen. De keuze uit effecten zoals bijvoorbeeld glitters is groter bij epoxyvloeren dan bij een polyurethaan vloeren.


Contactgeluid van de gietvloer.

Bij een polyurethaan vloer heb je minder last van contactgeluid zoals bijvoorbeeld de hakken van schoenen. Dit heeft te maken met het enigszins flexibele karakter van de vloer. Next Floors gietvloeren zijn tijdloos als dat moet en kleurrijk en opvallend als dat kan. De mogelijkheden qua ruimte, kleuren en patronen zijn eindeloos.


Overweeg je om een epoxyvloer te plaatsen? Of u nu een klusser in hart en nieren bent of een minder ervaren doe het zelver: met de stap-voor-stap handleiding lukt het aanleggen van de gietvloer altijd. Gietvloer doe het zelf: Bestel online alle benodigdheden. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Prijs gietvloer - Custom-made gietvloeren.


Bij onze custom-made gietvloeren wordt uw gietvloer door onze designers naar uw wensen op maat gemaakt. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd wordt deze aangebracht op de vloer waarna er vervolgens een zeer hoogwaardig Epoxy giethars over heen wordt aangebracht. Het materiaal van de gietvloer moet ontluchtende eigenschappen hebben.


Met andere woorden, het hangt voor een groot deel af van de deskundigheid van de leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts