dinsdag 20 november 2018

Fotolijst maken

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Fotolijst en formaat naar jouw wensen. Ontwerp jouw lijst, zoals jij hem wil!


Fotoalbums tegen lage prijzen. Een fotolijstje kan het duurste en meeste beperkende deel zijn van het inlijsten van je favoriete foto of afbeelding. Het maken van je eigen fotolijstje is een goede manier om een persoonlijk tintje aan je interieur toe te voegen en een lijstje te maken dat echt past bij de foto die het bevat.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Een andere manier om een fotolijst collage te maken zijn de zogenaamde fotoclips met standaard. Hiermee kunt u allerlei foto’s op allerlei manieren aan elkaar bevestigen en steeds weer wisselen.


Ook heel speels is de foto ezel, die net als een schildersezel werkt en tot de collectie bijzondere collage fotolijsten behoort. We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Dus voor fotolijsten op maat bent u bij fotolijsten.


Hieronder vindt u in het kort uitgelegd hoe eenvoudig u onze fotolijsten op maat kunt bestellen. Kies uw product naar wens en klik op de foto om naar de detailpagina te gaan. Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Met de hulp van dit artikel en een aantal gereedschappen kan je zelf aan de slag om de mooiste schilderijlijst maken. Zelfinlijsten is al jaren een gerenommeerde webwinkel op het gebied van schilderijlijsten, wissellijsten en fotolijsten.


Ons aanbod is zeer breed en verrassend scherp geprijsd. Zo kunt u bij de lijstermakerij terecht voor een uitgebreid assortiment aan: schilderijlijsten op maat, wissellijsten, fotolijsten en baklijsten. Een standaard fotolijstje en deze aanpassen door hem te versieren is iets wat veel voorkomt, maar je kunt een fotolijstje ook helemaal van niets uit opbouwen. Klik op het plaatje of de tekst om de werkomschrijving van het knutselwerk te zien.


Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje.

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Verzamel je mooiste herinneringen aan de muur met originele fotolijsten. Je hoeft enkel de foto’s af te drukken, wissel af met je favoriete prints en klaar. Benodigdheden voor een fotolijst van purschui4x dunne houten latten van ong.


Verf in gewenste kleur, verf uit blik of spuitbus. Onze collagelijsten zijn tijdloos, kwalitatief en worden aangeboden tegen de juiste prijs. In ons brede assortiment is voor elk interieur een passende fotolijst te vinden, zoals de collage fotolijsten van hout of baklijsten.


Op deze manier kun je eenvoudig al je herinneringen bewaren en hoef je zelf geen fotolijst collage te maken. Wij helpen je graag persoonlijk verder zodat jij de juiste keuze kunt maken. Wij zijn geen grote fabriek, maar een ambachtelijke lijstenmakerij. Hierdoor worden de meeste fotolijsten op maat in onze werkplaats gemaakt en kunnen wij kwaliteit en diversiteit bieden.


Wij maken dan de sponningmaat van de lijst rondom mm groter dan de door u opgegeven maat, zodat het werk niet te strak in de lijst past. De dikte (d) in mm word automatisch voor u ingevuld aan de hand van de door u ingevulde informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts