vrijdag 9 november 2018

Beschermingsmateriaal

Beschermingsmateriaal

Beschermingsmateriaal voor alle producten. Het beschermen van producten is een van de belangrijkste dingen binnen de verpakkingsindustrie. Producten moeten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen in een stevige verpakking.


Beschermingsmateriaal

Een goed verpakt product voorkomt niet alleen schade, maar wekt ook vertrouwen bij je klanten. Dit is erg divers en kan variëren van noppenfolie om breekbare goederen te beschermen tot stucloper om de vloer te beschermen tijdens een verbouwing. Voordat uw producten bij de klant zijn dienen deze nog vaak beschermd te worden.


In de verpakkingswereld is een breed gamma aan diverse beschermingsproducten. U kunt hierbij denken aan noppenfolie, schuimfolie, verhuisdekens, kartonnen platen, golfkarton op rol, schuimprofielen en hoekbeschermers. Het is voor jouw klant en voor jouw reputatie belangrijk dat je jouw zendingen professioneel inpakt, zodat deze heelhuids aankomen. De kleinste schade kan al leiden tot een vervelende afhandeling, compensatie, verzekeringswerk en een ontevreden klant. Goede bescherming van jouw te verzenden producten is dus zeer belangrijk.


Beschermingsmateriaal

BRTC levert ook LDPE folie voor diverse toepassingen. Handbescherming, mondbescherming, oogbescherming, hoofdbescherming, valbescherming, lichaamsbescherming, schoeisel,. Voor al je beschermingsmateriaal ben je hier aan het juiste adres Scherpe prijzen Gratis thuis vanaf €1Voor 12. Natuurlijk zijn er nog wel honderd toepassingen te bedenken waar beschermingsmateriaal gebruikt kan worden. Afdekgigant heeft voor elke situatie de juiste oplossing in huis.


W ederverkopende groothandel verpakkingen. Persoonlijk contact, lage overhea wijdverspreid netwerk. Competitieve prijzen, prijsafspraken mogelijk bij grotere afnamen. Diverse beschermingsmaterialen voor skaten, skeeleren en meer.


Beschermingsmateriaal

Geleidelijk aan voegen we meer producten toe. Bestel nu online via Oomssport. Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen voor alle ondernemers in Nederland: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops.


Easycell voor isoleren van vloeren, plafonds, wanden, platte daken. Easycell vloerisolatie, plafondisolatie, wandisolatie en dakisolatie. Ontdek de brede waaier aan beschermingsmateriaal en andere.


Bent u op zoek naar kwalitatief goed beschermingsmateriaal ? Bij Jan Groen vindt u verschillende soorten beschermingsmateriaal die uw wanden en vloeren tijdens elke klus beschermen. Wilt u beschermingsmateriaal kopen? Kom naar Jan Groen Bleiswijk!


Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Een ‘mof’ is een rekbare buis uit karton of polyethyleen waar je een breekbaar product in schuift. Dit beschermingsmateriaal past zich dus volledig aan aan de vorm van je product. Het wordt vaak gebruikt voor cilindervormige voorwerpen zoals bijvoorbeeld flessen alcohol, glaswerk, aardewerk, enz. Hierdoor is schuimfolie geschikt voor producten met een kwetsbaar oppervlak.


Schuimfolie is namelijk zeer zacht en vormbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts