woensdag 28 november 2018

In the mood plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel nu op Tuinkussenstore! Achteraf betalen mogelijk.


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dit warme plaid kan niet ontbreken tijdens koud en guur najaarsweer. Het plaid stylt overal wel lekker weg maar al zou je het niet gecombineerd krijgen met je interieur, dit plaid is zo lekker warm en zacht dat voor een keertje de styling er niet echt tot doet. Deze plaid Fleece (130x1cm) is van het merk In the Mood collection.


Het plaid is gemaakt van acryl en heeft een afmeting van 130x1cm. Verder kun je deze plaid ook als decoratie gebruiken voor in de woonkamer. Deze warme plaid kan niet ontbreken tijdens koud en guur najaarsweer.

Maar ook voor een zwoele zomeravond is dit plaid een heuse aanwinst. Door de grote afmeting kan je er makkelijk met z’n tweeën onder wegkruipen of jezelf er helemaal inwikkelen. Wasvoorschrift: Dit plaid mag gewassen worden op 30°C. Dit stijlvolle bontplaid komt zeer goed tot zijn recht in zowel een landelijk- als modern interieur. Wanneer het plaid is opgerold neemt het weinig ruimte in beslag en kan je het makkelijk meenemen.


De grootste collectie plaids vind je hier! Plaids tegen de laagste prijzen. Hij kan er in graven en door de groote zichzelf in verstoppen. Zalig voor guur najaars- of koud winterweer. Een heerlijk zachte deken.


Met deze warme grijsbruine fleece plaid van In the Mood kruipt u lekker op de bank op koude dagen. U vindt hem in diverse kleuren bij De Wit Schijndel. Heerlijk tijdens de koudere zomeravonden om nog lekker in de tuin te genieten of tijdens koud najaarsweer. Shop de producten van In the Mood collection online bij wehkamp. Ontdek de In the Mood collection-collectie vandaag nog.


Gratis bezorging vanaf 20. In the mood collection heeft naast kussenhoezen ook binnenkussens, schapenvachten, plaids en textiel als placemats.

Maak je graag gebruik van planten, bloemen, potten en vazen? Ruim assortiment In The Mood Tuinkussens. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Deze heerlijk zachte fleece plaid van In the Mood vindt u bij kampeerwinkel De Wit Schijndel, hét adres voor tuinmeubelen en accessoires. Jarenlange ervaring in de woontextielbranche maakt van Maro Trading Co.


De collecties worden door stylistes van Maro Trading Co.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts