donderdag 26 juli 2018

Rolgordijn zebra

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Haal je het rolgordijn volledig op, dan geniet je van volledige lichtinval en uitkijk.


Naast functionaliteit brengen zebra rolgordijnen ook sfeer in huis.

Ze zijn toepasbaar in iedere ruimte en in iedere woonstijl. Door de ruime keuze in kleuren vind je altijd een zebra rolgordijn dat bij jouw interieur past. Duo rolgordijnen zijn de perfecte combinatie van rolgordijnen en jaloezieën. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof welke voorzien zijn van doorzichtige en ondoorzichtige banen die je over elkaar kunt bewegen.


Zo regel je eenvoudig het licht, de zonwering en je privacy. De product kenmerken van onze duo rolgordijnen. Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt.

Breng kleur in jouw interieur met dit rolgordijn Zebra. Je kunt zelf de maten aangeven. YouPri maakt het rolgordijn Zebra speciaal voor jouw op maat. Dit rolgordijn is daardoor geschikt voor ieder interieur!


Je geeft in het bestelmenu de gewenste formaten en het materiaal aan. Zebra rolgordijnen zijn tegenwoordig absolute trend in het hele wereld. De zebra rolgordijn in de volksmond genoemd ook als duo rolgordijn of roljaloezie.


Er zijn eigenlijk geen verschil. Rolgordijnen zebra stuk. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat.


Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Op zoek naar duo rolgordijnen ? Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit 9producten vanaf € 100.

Gordijn duo rolgordijn jaloezie 120x230cm zebra gestreept. Zo goed als nieuw Ophalen. De jaloezie heeft twee afwisselende parallellen van dekkende en transparante stof. Het materiaal kan op een metalen as op- en afgewikkeld worden.


Vind de beste selectie rolgordijn zebra fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rolgordijn zebra voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Vind de beste selectie zebra rolgordijn fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit zebra rolgordijn voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze.


In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts