vrijdag 20 juli 2018

Lamp robuust

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Snelle levering en gratis retour! Ruim assortiment online bestellen!


Een online woonwinkel met een breed assortiment van topmerken als PTM Riviera Maison, Frezoli, Lang en meer!

In elke categorie moderne lampen hebben we iets geheel in onze eigen stijl. Deze lamp is geheel gemaakt van robuust metaal en staat. Nieuw Ophalen of Verzenden. Stoere naturel houten balusterlamp tafellamp lamp ballusterlamp landelijk stoer robuust lampje robuust hout.


Dit robuuste wandlampje is vervaardigd uit hout en metaal. De lamp beschikt over een Efitting. Lichtbronnen tot Watt zijn geschikt voor dit wandlampje.


Het kapje heeft een diameter van centimeter.

Beide armen zijn te verstellen. Hierdoor kun je de lamp instellen zoals jij wilt. Uitgebreide en unieke collectie. Een prachtige vintage lamp die uitstekend past in een Scandinavisch interieur.


De hanglamp heeft een opengewerkt uiterlijk en is gemaakt van metaal. De groene kleur zorgt voor een frisse uitstraling. Door de tijdloze look kun je deze lamp ook in een moderne of industriële inrichting gebruiken.


Hennep is robuust en zorgt ervoor dat de lamp niet zo snel verslijt. De textiele lampenkap creëert zacht en warm licht voor een gezellige en bijna romantische sfeer in de kamer. De staande lampen zijn voorzien van een eigenzinnig en trendy jasje. Industriële vloerlampen hebben kenmerkende details. Zo heb je design lampen met verweerde elementen op het frame.


Daarnaast zijn er industriële vloerlampen verkrijgbaar met vintage uitstralingen. Combineer de staande lamp industrieel met een eigenzinnig of uitgesproken. Grote industrielampen, stoere hanglampen en stalen fabriekslampen Gratis verzending.


Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour.

Lampen van alle merken op beslist. Verstelbaar en draaibaar, handig als uw lichtpunt verkeerd zit! JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Ralph moderne vloerlamp robuust - Lampgigant. ABS schokbestendige behuizing. De Wandlamp Robuust in de kleur Staal met Zwart en roomwitte kap. Natuurlijk adviseren wij een mooie led lamp.


De wandlamp Robuust kan eventueel ook zonder kap geleverd worden. Of natuurlijk ook met een andere kap. U kunt deze op onze andere website uitzoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts