donderdag 12 juli 2018

Spiegel snijden op maat

Spiegel snijden op maat

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment spiegels op maat. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Dat wil zeggen alleen snijden , met scherpe randen.


Spiegels op maat afwerking. Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken. Kijk voor een geslepen spiegel hier. De getoonde prijs is per m2.


In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een spiegel op maat snijdt. Daarnaast zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een. Een spiegel op maat kan je simpel samenstellen en bestellen met onze spiegelconfigurator.


Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen. Een spiegel is gemaakt van blank float glas waarbij op de achterkant een reflecterende metaallaag is aangebracht, die wordt beschermt door een afdeklaag. Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen.


Badkamerspiegel of spiegelwand. Glas bestellen bij DubbelGLAS. De Online Glasgroothandel. Nu wil ik graag de spiegels opnieuw op maat snijden.


Spiegel snijden op maat

Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Een spiegel is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch stuk glas waar je voor staat om je haar in model te brengen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert spiegels op maat in elke gewenste afmeting. De dikte van de spiegel is afhankelijk van het doel van gebruik.


Wij hebben leuke en originele ontwerpen om uit te kiezen. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht. Zo heeft u al snel spiegels op maat in huis voor weinig geld.


Spiegel snijden op maat

Ons team van glaszetters beschikken allemaal over een unieke specialiteit. Zo hebben wij uiteraard ook vakmensen in dienst die spiegelglas op maat kunnen snijden. Met zo’n bijzondere spiegel brengt u net iets meer sfeer in uw woning.


Ook alle afmetingen zijn mogelijk van hele grote wandspiegels tot een kleine ronde facet geslepen spiegel in uw toilet. Alle soorten spiegels op maat gemaakt. Na het snijden met de glassnijder aan de achterzijde van de spiegel op de snijrand tikken en dan in een keer breken. Ook deze spiegels kun je op maat bestellen in een dikte van of mm. Volledig assortiment glasbenodigdheden.


Spiegel snijden op maat

Naast spiegels kun je bij ons ook diversen glasbenodigdheden bestellen om o. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam? Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel. Zelf (oude) spiegels snijden - klusidee.


Bestel eenvoudig uw spiegel op maat bij Glaswebwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts