donderdag 19 juli 2018

Plantenbakken balkon intratuin

Ruim assortiment intratuin plantenbakken. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Creëer meer sfeer op je balkon met een balkonbakken!

Een plantenbak of bloembak aan de reling van je balkon maakt het uitzicht naar buiten een stuk aangenamer. Balkonbakken hang je simpel op, vaak is er geen bevestiging nodig. Balkon plantenbakken zijn daarnaast bestand tegen weer en wind en blijven lang mooi. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.


Een bloempot of plantenpot voor buiten heeft daarom altijd een afwateringsgat en is daardoor niet geschikt voor de woonkamer. Tuinpotten zjin daarnaast goed bestand tegen vorst en weersinvloeden en de meeste buitenpotten kun je met een gerust hard het hele jaar in de tuin of op het balkon laten staan.

In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers.


Het meest uitbundige seizoen van het jaar staat voor de deur! En kleur is dé trend voor deze zomer. Zet daarom je terras of balkon in bloei met bloeiende buitenplanten. Wij helpen je op weg met inspiratie en advies voor vijf prachtige kleurencombinaties in het geel, wit, roze, paars en rood.


Zonder bloempotten en plantenbakken ziet het balkon , terras of de tuin er vaak saai en triestig uit. Daar kun je snel verandering in brengen. Met de kunststof-inzet, vierkant, zwart krijg je een ideale plantenbak voor binnen en buiten.


De plantenpot mag ook eens. Bovenop de hydrokorrels breng je een laag verse potgrond aan. Dompel droge (tuin)planten onder in water en zet vervolgens de plant in de pot.


Die hoeft niet duur te zijn en past op bijna elk balkon. Zie je jezelf al zitten in het ochtendzonnetje?

Een tafeltje dat je aan de railing hangt is helemaal super praktisch. Je zet het op dezelfde manier vast als de dubbelzijdige balkonbakken. Zoek dan een Intratuin bij jou in de buurt en kom langs! In een handomdraai bij u geleverd.


Bijvoorbeeld de lichtgewicht fiber terrazzo potten van Capi Europe of potten van clayfibre cement (een combinatie van natuurlijke materialen, versterkt met fibre). De potten zien er natuurlijk uit en zijn toch gemakkelijk op te tillen. Maar ook aan het balkon hebben we gedacht, Intratuin heeft genoeg keuze aan balkonbakken en wandhaken. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!


Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Deze metalen plantenbak is een geweldige keuze voor doe-het-zelvers om hun tuinen, balkons of terrassen in te richten of te decoreren. Deze houten plantenbak is een perfecte keuze voor hobby-tuinders die een bloemen- of plantenbed aan hun tuin willen toevoegen. De bak is gemaakt van robuust gegalvaniseerd staal en is. Dit maakt hem perfect voor buitengebruik.


Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Kies de sfeer die jij wil! Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. In de zeer succesvolle Barcelona rij vindt u altijd de laatste trends when it comes to balkonkast.


De Barcelona is van premium kwaliteit en combineert elegantie met een robuuste vorm. Voor meer sfeer op uw muur of op het balkon en maak een keuze tussen uw geliefde huidige trends gaan of meer traditioneel. Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen.


Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts