maandag 30 juli 2018

Hoofdkussen kinderen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Kom naar de winkel of bestel online! Kinderkussens, hoofdkussens voor kinderen.


Hoofdkussen kinderen

Een comfortabel hoofdkussen is voor kinderen natuurlijk net zo belangrijk voor een goede nachtrust als voor volwassenen. Ten eerste speelt daarbij het formaat een rol, want kinderen hebben. Een hoofdkussen wordt op een bepaald moment ook belangrijk voor een goede nachtrust van je kind.


Voorzie je kind dan van een passend hoofdkussen. De kussens van Koalabedding zijn gemaakt van luxe zachte materialen die lekker luchtig aanvoelen en geschikt voor kinderen vanaf jaar. Dit is vaak ook het moment waarop je kindje zijn eerste hoofdkussen krijgt.


Tot de leeftijd van twee jaar wordt het gebruik van een hoofdkussen sterk afgeraden. Als je kindje namelijk met het gezichtje in het kussen ligt, kan het geen of onvoldoende lucht krijgen, waardoor verstikkingsgevaar ontstaat. Kleine kinderen kunnen namelijk niet altijd zelf het kussen wegduwen of hun hoofdje draaien of oprichten. Hoofdkussens worden afgeraden bij kinderen onder de twee jaar.


Slaapt je kindje met een hand of een knuffeltje onder het hoofdje? Hoog tijd voor een eigen kinderkussen! Speciaal voor kinderen zijn er kleinere maatjes en dunne hoofdkussens , die het kinderhoofdje correct ondersteunen en comfortabel liggen. Zomers blijft dit hoofdkussen voor kinderen lekker koel terwijl het in de winter juist zorgt voor een extra warm gevoel.


Ons assortiment bestaat uit kinderkussen met een zeer hoge kwaliteit. Aangezien een kind heel wat uren slaapt en deze uren ook heel hard nodig heeft, is een kinderkussen van goede kwaliteit zeer belangrijk. Het hoofdkussen Silvana Mijn eerste keuze is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf ongeveer jaar. Een kind gebruikt veelal een knuffel (of handje of deken) als ondersteuning tijdens de slaap. Wanneer dit zich voordoet is het kindje toe aan een hoofdkussen.


Het is belangrijk dat een eerste kussen niet. Maar extra leuk natuurlijk om samen met je kind naar onze showroom te komen en het kussen ook nog even te testen en te laten adviseren. We zien menig kind weer trots vertrekken met hun eigen lekkere hoofdkussen ! Paardenhaar hoofdkussen : Een paardenhaar kinderkussen ventileert als één van de beste. Zelfs bij kinderen die veel zweten of bij hoge koorts blijft een paardenhaar kinderkussen droog.


Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Ontdek ons unieke assortiment hoofdkussens.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Dit Silvana Start Up hoofdkussen is laag, zeer zacht en dooradembaar.


Hierdoor is het hoofdkussen perfect voor buikslapers en kinderen. Dit zijn ultra zachte, opschudbare en ondersteunende holle vezelbolletjes. Deze vulling is de meest zachte synthetische vulling die er bestaat en laten.


Veel mensen vragen zich af vanaf welke leeftijd ze een hoofdkussen moeten gebruiken. Voor kleine kinderen geldt dat echter nog niet. Een kussen is er dan slechts voor het comfort. Daarnaast zorgt een hoofdkussen ervoor dat je wat comfortabeler ligt. Voor elke kind is er een geschikt hoofdkussen wat zorgt voor de perfecte nachtrust.


Hoofdkussen kinderen

De verschillende hoofdkussens voor kinderen zijn natuurlijk in onze webshop te verkrijgen. Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) adviseert geen hoofdkussen te gebruiken vóór de leeftijd van twee jaar. Een kinderhoofdkussen is dunner en zachter dan een standaard hoofdkussen en zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel slaapt.


Zodra je kind een arm of knuffel als kussen gebruikt is het tijd voor het eerste hoofdkussen. Heeft je kind last van een huisstofmijtallergie? Kijk dan eens naar een anti-allergiekussen.


Meer informatie vind je hier. Een heerlijk zacht hoofdkussen 60xcm. Dit hoofdkussen met een vulgewicht van ca. Is het beter om met of zonder hoofdkussen te slapen?


Als je ‘s ochtends heerlijk uitgerust zonder pijn wakker wordt, dan hoef je niet verder te lezen :). Word je ‘s ochtends echter wakker met pijn, terwijl er ‘s avonds voor het slapen gaan niets aan de hand was, dan is het tijd om je hoofdkussen eens onder de loep te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts