maandag 16 juli 2018

Rolluiken screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. Stel naar eigen wens online uw screen samen. De screens worden op maat geproduceerd en tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.


Stel jouw screens direct online samen bij ons!

Binnen enkele eenvoudige stappen een screen op maat. Wij bieden topkwaliteit en de scherpste prijzen. Verschillende types screens. De screen is technisch gelijk aan een rolluik : het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden.


Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. Met de Nina io afstandsbediening kun je tot maar liefst elektrische rolluiken en screens of groepen apparaten op geprogrammeerde tijden automatisch inschakelen. Simuleer je aanwezigheid door de stand van rolluiken en screens ook als je niet thuis bent te veranderen.


Rolluiken of screens kopen.

Zonwering Garant verkoopt onder meer rolluiken van het populaire Heroal, de Heroal RSis hierbij het meest verkochte rolluik. Heroal staat bekend om rolluiken met een lange levensduur en om zijn hoge kwaliteit. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. Een SCREEN heeft hoofdzakelijk als functie om zon te weren uit de woning.


De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik. Aan beide zijden van het raam zijn geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden. Deze eigenschap maakt rolluiken geschikt voor uw slaapkamer. Houd het rolluik op een hete dag gesloten en profiteer ‘s nachts van een heerlijk koele en donkere slaapkamer. Hoewel een screen enorm gebruiksvriendelijk is (meestal ook automatisch), moet je toch met de nodige voorzichtigheid omspringen met dit materiaal.


Als u nog twijfelt tussen rolluiken of screens , kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen. Het blijft immers een minder sterk materiaal dan een rolluik. Een prijs op screens plakken is bijna onmogelijk, omdat er te veel factoren zijn die de prijs kunnen beïnvloeden. Op onze webwinkel hebben we een uitgebreid assortiment van rolluiken, screens en nog veel meer.


Elektrische screens : geleverd met Somfy motor. Alle onze zonwering screens zijn elektrisch en voorzien van een Somfy motor. De Somfy screens kun je bestellen met een Somfy RTS of een Somfy i. Zonwering buiten screens zijn dé ideale oplossing voor het koel houden van je woning.

Screens buitenzonwering bestellen. Harol-zonnescreens houden de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte. Deze screens zijn eenvoudig te monteren op elk raamprofiel of elke gevel. Beeld van tv- en pc-schermen blijft haarscherp. Ongehinderd naar buiten kijken dankzij perforaties in het doek.


Geen verkleuring van meubels of gordijnen. Profiteer van de upgrade actie tijdens de maand december. U ontvangt bij afname van minimaal rolluiken of screens een afstandsbedienbare motor met 15-kanaals handzender voor de prijs van een gewone wandschakelaar motor! Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Naast het feit dat de zon dankzij onze screens ofwel rolluiken niet meer binnenkomt, geeft het u ook een veiliger gevoel.


Zeker als het gaat om onze rolluiken. Waarom kiezen voor Sunrise zonwering Bij Sunrise Zonwering kunt u terecht voor de nieuwste rolluiken en screens , die wij onder andere leveren in Heerhugowaard. De ritsscreen of zipscreen heeft geen kieren meer tussen de geleider en het screen doek.


Het doek van de ritsscreen is over de gehele hoogte geritst in de screen geleiders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts